Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sen lisäksi ettei hakua voi mitenkään tarkentaa niin se vielä vuotaa kuin seula. Äsken mm. kokeilin laittaa hakuun Weledan -sanan joka lukee tämän sivun aloituksissa, mutta haku ei löytänyt sitä!!!

Kommentit (3)

Kiitos vastauksesta! Täytyy myöntää että olen ollut siinä uskossa ettei mitään ole pahemmin yritetty tehdä tai hakua parantaa, mutta nyt tiedän että siellä on joku asian kimpussa :). Tämä on kuitenkin tärkeä vertaistuki palsta, joten hyvä tietää että ongelmat on tiedossa ja niitä yritetään aktiivisesti korjata.Muuten, ihan viime päivinä on ollut myös sellaisia uusia ongelmia että kun vastaa johonkin viestiin ja painaa lähetä niin aukeaa viesti johon on juuri vastannut niin kuin ennenkin sillä erolla, ettei siinä luekaan sitä pientä tekstiä että viestisi on tallennettu. Pari kertaa ihmettelin että mihin vastaukseni katosi ennen kuin huomasin tuon ja olla tarkempi. Onko muilla ollut samaa ongelmaa?ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Töitä paiskitaan, jotta saitin tekniset ongelmat saataisiin korjattua. Muun muassa hakutoimintoa korjataan. Valitettavasti korjaustyö on hidasta. Pahoittelemme.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat