Lapsi 1lk oli eilen luistelua ja unohti luistelukoppiin luistimet , kenen vastuulla?

Vierailija

siis jos koulu velvoittaa tuomaan omat luistimet niin luulisi open tarkistavan että kaikki muistavat omat tavaransa ottaa mukaan, halvimmat luistimet olivat ne 25 euron mutta ihan uudet, millä siis luistelee huomenna..........koulun joillain känsäversioillako?

Sivut

Kommentit (41)

Vierailija

Lainaus:

siis jos koulu velvoittaa tuomaan omat luistimet niin luulisi open tarkistavan että kaikki muistavat omat tavaransa ottaa mukaan, halvimmat luistimet olivat ne 25 euron mutta ihan uudet, millä siis luistelee huomenna..........koulun joillain känsäversioillako?
ja ihan itse vastaatte.

Vierailija

Ei siis tavallaan kenenkään vastuulla, ainostaan lapsen, joka ei vielä ihan tuota vastuutaan hallitse.Kun huomasit katoamisen menittekö heti illalla kopille kyselemään? Olihan luistimissa nimi kunnolla?Oma laspi ( 3-luokkalainen) viimeksi viime viikolla unohti jumppapussin koulun pukukopille. Komensin heti seuraavana aamuna kyselemään vaksilta ja löytyihän se. Siis vastuutusta myös oman unohduksen jälkihoitoon niin oppii pikkuhiljaa muistmaan.Kyllä näitä unohduksia, isompia ja pienempiä vaan tulee.

Vierailija

oliskos se vaikka niin että hyvää ei yleensä saa halvalla jne.esim jossain marketissa on joskus kateltu jotain halpoja poikien canadien tai nhl merkkisiä tms luistimia joskus,

ja oli kyllä ihan kauheet jalalle. ei tue kunnolla, saumat painaa ja kertakaikkiaan huonoa laatua alusta loppuun.

sama tyttöjen kaunoluistimien halpismalleissa, nilkassa ei mitään tukea, ihan löysää matsua, liekö aitoa tekonahkaa, ihan tekee pahaa katsoa kun lapset tuolla opettelee luistelua nilkat ihan kaksinkerroin paskoilla ja tylsillä luistimilla, ei muakaan nappaisi pätkääkään.eli ei ne tartte satojen eurojen hintaisia huippuluistimia olla, mutta ihan nyt vaikka inhimillisiä kuitenkin.

sitä saa jo aika hyvät paljon halvemmalla kuin ne reimatecit....ja sitten on näitäkin sankareita jotka ei tajua terottaa niitä luistimia koskaan, ei edes uusia kaupasta ostettuja...Lainaus:

mitä paskaa niissä halvoissa luistimissa on?Vierailija

luonnollisesti vastuu tavaroistaan!Koulu velvoittaa myös pukeutumaan sään mukaan. Kaksi viikkoa sitten täällä oli aamulla pakkasta yli 20 astetta ja lapsella oli lapasten päällä minun 80€:n Gantin rukkaset (ihan luvan kanssa otetut, koska ne ovat todella LÄMPIMÄT). Yllätys, yllätys, toinen rukkanen oli päivän aikana hävinnyt. Ei tullut mieleenkään, että olisi koulun syy, vaikka harmittikin...Pitääkö open huolehtia myös kaikkien villasukat, reput, kännykät ja hiuspinnit?HALOO!

Vierailija

Lainaus:

jos ne eivät ole koulun/opettajan vastuulla ei niillä ole oikeutta niitä vaatia
Oletko siis sitä mieltä, että jos lapsesi hukkaa koulun antaman aapiskirjan, niin koulun pitää ostaa uusi, koska ope vaatii, että läksyt on tehty ja kirja on mukana tunnilla?Vanhemmuuteen kuuluu se, että opetetaan lapselle vastuuta.

Vierailija

enenvanhaan se olis ollut lapsen itsensä vastuuulla huolehtia tavaroistaan, olisin minäkin kotona saanut kuulla kunniani jos olisin tavaroitani hukanut jonnekin.mutta mutta, nykyään se taitaa mennä niin että tää on yhteiskunnan vastuulla. soita poliiseille ja tee rikosilmoitus opetajasta joka on hukannut edesvastuuttomasti viattoman lapsesi luistimet.

Vierailija

Itse aina tarkastan pukukopit lähtiessä, mutta toki vahinkoja sattuu myös opelle -ihminen hänkin. Tosin kokemukseni mukaan lähes jokaisen hiihto- ja luistelukerran jälkeen unohtuneita välineitä löytyy pitkin käytäviä ja koulun pihamaita - ihan kun ei jokaisen lähes 30 ekaluokkalaisen perässä ehdi kulkea. Ja vaikka ne välineet kulkisivat kotiin saakka, niin useammin kuin kerran on sattunut että ne tulevat seuraavalle liikuntatunnille lumisina ja jäisinä -käyttökelvottomina. Ovat olleet kotona ulkona säilytyksessä, unohtuneet siis ulos.Joitakin asioita vain opitaan kantapään kautta. Kyllä vanhemmalla täytyy olla ensisijainen kasvatusvastuu ja hän sen mallin antaa kotona, miten toimitaan. Näistä liikuntatunneista olisi niin paljon marmattamista vastuuttomien vanhempien takia, mutta nyt huokaan ja lähden jatkamaan omien lasteni kasvattamista.

Vierailija

Luistimet voivat muuten olla huonot, mutta tylsät niiden ei

ole mikään pakko olla!!! Kannattaa viedä luistimet jonnekin

urheiluhalliin tai sitten urheiluvälineliikkeeseen teroitettaviksi.Lainaus:

, ihan tekee pahaa katsoa kun lapset tuolla opettelee luistelua nilkat ihan kaksinkerroin paskoilla ja tylsillä luistimilla, ei muakaan nappaisi pätkääkään.

Vierailija

täytyyhän sen tietää ja huomata kaikkien tavarat.

ja osa syyllinenn on se luokkakaveri Ville kun se höpötti eikä antanut meidän NicoPetterille rauhaa... siksi unohtui

Vierailija

Lainaus:

et siis ostaisi luistimia koska eivät ole koulun vastuulla ja 25 euron takia lapsi ei opi luistelmaan ja pääse nauttimaan siitä kaverien kanssa liikuntatunnilla
osaamme opettaa itsekkin lapsen luistelemaan, kavereiden kanssa, mutta ei liikuntatunnilla

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat