Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

siis jos koulu velvoittaa tuomaan omat luistimet niin luulisi open tarkistavan että kaikki muistavat omat tavaransa ottaa mukaan, halvimmat luistimet olivat ne 25 euron mutta ihan uudet, millä siis luistelee huomenna..........koulun joillain känsäversioillako?

Sivut

Kommentit (41)

Lainaus:

siis jos koulu velvoittaa tuomaan omat luistimet niin luulisi open tarkistavan että kaikki muistavat omat tavaransa ottaa mukaan, halvimmat luistimet olivat ne 25 euron mutta ihan uudet, millä siis luistelee huomenna..........koulun joillain känsäversioillako?
ja ihan itse vastaatte.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei siis tavallaan kenenkään vastuulla, ainostaan lapsen, joka ei vielä ihan tuota vastuutaan hallitse.Kun huomasit katoamisen menittekö heti illalla kopille kyselemään? Olihan luistimissa nimi kunnolla?Oma laspi ( 3-luokkalainen) viimeksi viime viikolla unohti jumppapussin koulun pukukopille. Komensin heti seuraavana aamuna kyselemään vaksilta ja löytyihän se. Siis vastuutusta myös oman unohduksen jälkihoitoon niin oppii pikkuhiljaa muistmaan.Kyllä näitä unohduksia, isompia ja pienempiä vaan tulee.

oliskos se vaikka niin että hyvää ei yleensä saa halvalla jne.esim jossain marketissa on joskus kateltu jotain halpoja poikien canadien tai nhl merkkisiä tms luistimia joskus,

ja oli kyllä ihan kauheet jalalle. ei tue kunnolla, saumat painaa ja kertakaikkiaan huonoa laatua alusta loppuun.

sama tyttöjen kaunoluistimien halpismalleissa, nilkassa ei mitään tukea, ihan löysää matsua, liekö aitoa tekonahkaa, ihan tekee pahaa katsoa kun lapset tuolla opettelee luistelua nilkat ihan kaksinkerroin paskoilla ja tylsillä luistimilla, ei muakaan nappaisi pätkääkään.eli ei ne tartte satojen eurojen hintaisia huippuluistimia olla, mutta ihan nyt vaikka inhimillisiä kuitenkin.

sitä saa jo aika hyvät paljon halvemmalla kuin ne reimatecit....ja sitten on näitäkin sankareita jotka ei tajua terottaa niitä luistimia koskaan, ei edes uusia kaupasta ostettuja...Lainaus:

mitä paskaa niissä halvoissa luistimissa on?luonnollisesti vastuu tavaroistaan!Koulu velvoittaa myös pukeutumaan sään mukaan. Kaksi viikkoa sitten täällä oli aamulla pakkasta yli 20 astetta ja lapsella oli lapasten päällä minun 80€:n Gantin rukkaset (ihan luvan kanssa otetut, koska ne ovat todella LÄMPIMÄT). Yllätys, yllätys, toinen rukkanen oli päivän aikana hävinnyt. Ei tullut mieleenkään, että olisi koulun syy, vaikka harmittikin...Pitääkö open huolehtia myös kaikkien villasukat, reput, kännykät ja hiuspinnit?HALOO!

Lainaus:

jos ne eivät ole koulun/opettajan vastuulla ei niillä ole oikeutta niitä vaatia
Oletko siis sitä mieltä, että jos lapsesi hukkaa koulun antaman aapiskirjan, niin koulun pitää ostaa uusi, koska ope vaatii, että läksyt on tehty ja kirja on mukana tunnilla?Vanhemmuuteen kuuluu se, että opetetaan lapselle vastuuta.

enenvanhaan se olis ollut lapsen itsensä vastuuulla huolehtia tavaroistaan, olisin minäkin kotona saanut kuulla kunniani jos olisin tavaroitani hukanut jonnekin.mutta mutta, nykyään se taitaa mennä niin että tää on yhteiskunnan vastuulla. soita poliiseille ja tee rikosilmoitus opetajasta joka on hukannut edesvastuuttomasti viattoman lapsesi luistimet.

Itse aina tarkastan pukukopit lähtiessä, mutta toki vahinkoja sattuu myös opelle -ihminen hänkin. Tosin kokemukseni mukaan lähes jokaisen hiihto- ja luistelukerran jälkeen unohtuneita välineitä löytyy pitkin käytäviä ja koulun pihamaita - ihan kun ei jokaisen lähes 30 ekaluokkalaisen perässä ehdi kulkea. Ja vaikka ne välineet kulkisivat kotiin saakka, niin useammin kuin kerran on sattunut että ne tulevat seuraavalle liikuntatunnille lumisina ja jäisinä -käyttökelvottomina. Ovat olleet kotona ulkona säilytyksessä, unohtuneet siis ulos.Joitakin asioita vain opitaan kantapään kautta. Kyllä vanhemmalla täytyy olla ensisijainen kasvatusvastuu ja hän sen mallin antaa kotona, miten toimitaan. Näistä liikuntatunneista olisi niin paljon marmattamista vastuuttomien vanhempien takia, mutta nyt huokaan ja lähden jatkamaan omien lasteni kasvattamista.

Luistimet voivat muuten olla huonot, mutta tylsät niiden ei

ole mikään pakko olla!!! Kannattaa viedä luistimet jonnekin

urheiluhalliin tai sitten urheiluvälineliikkeeseen teroitettaviksi.Lainaus:

, ihan tekee pahaa katsoa kun lapset tuolla opettelee luistelua nilkat ihan kaksinkerroin paskoilla ja tylsillä luistimilla, ei muakaan nappaisi pätkääkään.

täytyyhän sen tietää ja huomata kaikkien tavarat.

ja osa syyllinenn on se luokkakaveri Ville kun se höpötti eikä antanut meidän NicoPetterille rauhaa... siksi unohtui

Lainaus:

et siis ostaisi luistimia koska eivät ole koulun vastuulla ja 25 euron takia lapsi ei opi luistelmaan ja pääse nauttimaan siitä kaverien kanssa liikuntatunnilla
osaamme opettaa itsekkin lapsen luistelemaan, kavereiden kanssa, mutta ei liikuntatunnilla

toki opettaja muistuttaa tavaroista moneen kertaan, mutta opettaja ei pysty tarkistamaan jokaisen kassin sisältöä lähdettäessä. Teidän pitää vain harjoitella näitä juttuja.

oppilaan. Esim. meillä ekaluokkalainen hävitti äidinkielen lukukirjan (iltapäivähoitoon tod.näk) niin itse me kiltisti uusi ostettiin. Ei tullut mieleenkään alkaa riitelemään asiasta.

Ennen olisi kotona saanut päällensä kunnon huudot ja joku varmaan vitsaakin jos luistimet unohtaisi johonkin. Nyt aletaan selvittää josko OPETTAJA on vastuussa....

Opettaja voi esim. luistelemasta lähtiessä kysyä, että onhan kaikilla kaikki tavarat mukana.

Esim. meidän luitelukopilla on aina paljon muitakin, kuin koululuokka luistimia vaihtamassa. Ei siinä opettaja tiedä, mikä tavara on kenen. Oppilaan pitää laittaa omat tavaransa itse talteen.

Joskus oppilaat vain sanovat, että kaikki on mukana, vaikka ei olisikaan. Vastuuta., vastuuta, sitä pitää oppia vaikka kantapään kautta.

mutta miksi ihmeessä ollet ap ostanut lapsellesi noin paskat, halvimmat 25 euron luistimet?

nehän on varmaan ihan kauheet jalalle, oliko edes terotettu kunnolla ostamisen jälkeen?

ei ihmekään jos nico-petteri on "unohtanut" ne luistimet jonnekin ettei tarttis enää koskaan niillä luistella...

Lainaus:

halvimmat luistimet olivat ne 25 euron mutta ihan uudet

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat