Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

nuorten nykymiesten pentumaisuus aiheuttaa heidän kumppaneilleen. Niin moni nainen joutuu odottelemaan vuosikausia miehen suostumista vauvan yrittämiseen, jopa niin kauan että tarvitaan hedelmöityshoitoja kun ikää tullut liikaa. Ja toisaalta moni mies jättää raskaana olevan jos tämä ei suostu aborttiin.

Kommentit (3)

mutta kypsyyttä on osata kieltäytyä vanhemmuudesta, jos tietää, ettei ole siihen valmis. Lapsella on oikeus vanhempiin, vanhemmilla ei lapsiin. Pentumaisia ovat ne miehet, joilla on lapsia ties kenen kanssa, ennen kuin ovat aloilleen asettuneet.

No tuota listaahan voisi jatkaa loputtomiin: miten paljon kärsimystä aiheuttaa esim pettäminen, isän vastuun pakeneminen, seksiin painostaminen jne..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kanssa tahansa. Hei, uskokaa ihan tosiaan, että lapset kärsii erosta ja ylirasittuneesta, mielialalääkkeiden voimalla käyvästä yh:sta äitinä.Täälläkin on tämä buumi, että kehotetaan hankkimaan lapset nuorina hinnalla millä hyvänsä. Ihmisen fysiologian suhteen se olisikin hyvä, mutta kun pitäisi muistaa se psykologinenkin puoli.Fiksua on suoraan sanoa, jos ei halua isäksi kuin "antaa naisen pitää päänsä" ja sitten erota.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat