Vierailija

3 keskenmenoa takana ja yksi terve lapsi vm2005. Nämä 3 keskenmenoa kaikki siis tuon lapsen jälkeen ja kaikki vuoden sisällä. Yksityisellä käytiin tutkimuksissa ja syytä ei ole löytynyt. Onko muilla ollut samaa tilannetta ja onko vielä onnistuneitä raskauksia tullut?

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meille tullut 2 lasta sen avulla. (Kun taas esikoinen tuli ihan ekalla yrittämällä.) Keltarauhashormoni puute aiheuttaa toistuvia keskenmenoa juuri rv 4-6 aikaan klassisesti.

ja tais siinä pari muutakin olla, nyt en listaa kokonaan saa päähän. Kierto on suht säännöllinen, tosin nyt keskenmenojen ja raskauksien takia epäsäännöllinen.

Ei ole kipuja, tai no oviksen aikaan on, niin että oviksen aikaan joudun buranaa syömään.

Yksi ihan oleellinen tutkimus on veren hyytymistekijöiden tutkimus. Se kannattaisi teettää vielä. Toinen mahdollinen tutkimus on kromosomitutkimus, jolla selvitetään onko sinun ja puolisosi kromosomeissa jotain epäsopivuutta, joka voisi selittää.Mä sain esikoiseni 5 keskenmenon jälkeen. Apu löytyi noista veren hyytymistekijöistä. Naistenklinikalla tehdään maailmanlaajuisestikin uraauurtavaa tutkimusta toistuvista keskenmenoista.Monille, jotka kärsivät keskenmenoista on avun tuonut koeputkihedelmöitykset.

verta ohentavan lääkkeen ja babydisperiinin avulla. Jopa sellaisten henkilöden, joilla ei ollut häikkää fosfolipidivasta-aineissa todettiin voivan saavan vauvan maailmaan verta ohentavan lääkkeen avulla (vaikka ei siis fosfolipidivasta-aineissa eli veren hyytymistekijoissä häikkää).Meillä täällä kotona tällainen pieni suuri ihme tekee läksyjään pöydän ääressä, on jo reipas pieni ekaluokkalainen! Minullakin oli 4 keskenmenoa (sekä alkuraskaudessa että myöhemmin) ja lopulta saimme avun Veli-Matilta ja Risto Kaajalta NKL:lta.Veli-Matti Ulanderin (osastolääkäri NKL) väitöskirjasta ote:Fosfolipidivasta-aineiden tiedetään lisäävän tukosalttiutta ja toistuvan keskenmenon riskiä. Ulanderin tutkimustulokset osoittivat, että toistuvista keskenmenoista kärsivillä potilailla, joilla oli todettu fosfolipidivasta-aineita, oli heti raskauden alkuvaiheessa veressään tavallista enemmän hyytymistä ehkäisevää anneksiini-V-proteiinia. Tulos vahvistaa olettamusta, jonka mukaan fosfolipidivasta-aineilla on kyky syrjäyttää anneksiinia istukan nukkalisäkkeiden pintakerroksesta ja näin lisätä veren hyytymistaipumusta istukassa.Hyksin Naistensairaalan erikoislääkärin Veli-Matti Ulanderin väitöstutkimus tarkastettiin Helsingin yliopistossa 9.2.2007.

Kysyin tuosta verenhyytymistekijästä, mutta lääkärin mukaan siitä ei ole tieteellistä näyttöä, eikä kirjottanut lähetettä siihen, mutta aion sen vielä vaatia.

Ja koska meillä on 1 terve lapsi, niin kunnalliselle puolelle ei päästy.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat