Mammakavereita Hämeestä

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tämä 33-vuotias mamma kaipaisi uusia ystäviä meseen, kahvitteluun, ulkoiluun yms. Hämeen ja etenkin Hämeenlinnan seudulta.

Kommentit (12)

Vierailija

Täällä olisin kanssa ystävää vailla. Asun lasten kanssa Hämeenlinnan ja Hattulan rajalla... pekolassa. Itselläni on neljä tyttöä 14, 13, 9 ja 5vuotiaat. Sukulaisia ei pahemmin ole ja ystävätkin on vähissä. Joten olisi mukava kun tutustuisi uusiin ihmisiin. :) Minut tavoittaa tästä: tanja.salmela@hotmail.com... jos olet vielä uusia ystäviä vailla.

T:Tanja

Vierailija

Hitsin vitsi mun viesti karkas ihan väärään paikkaan mut tääl olis 31-v mamma vailla uusia ystäviä kahvitteluun yms...tyttö 4-v ja toinen tulossa. Jos innostaa tutustua niin mese ja sposti on pokkis20@hotmail.com ja samalla löytää myös facebookista....

Vierailija

ja Hämeenlinnan suunnalta ollaan."Ja tässähän on aika monta mammaa jo pinossa niin miten olis kahvittelu treffit jossain porukalla?? =)"Tämä MamitsuGon idea oli tosi hyvä! Mitenköhän me saataisiin toisiimme yhteys parhaiten? Siis olettaen, että muutkin innostuisivat tästä ideasta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat