Reimatec´in tehtaalta palaute!!! LAATU HUONONTUNUT.

Vierailija

Vaatteiden ei ole tarkoituskaan kestää normaali kulutusta kuin 2 kk:tta.

Kenellä on vara ostaa kalliita vaatteita monet samana talvena. Vaihdan nyt merkkiä!!!!!

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Lainaus:

Maksoi n. 30e eikä vieläkään ole yhtään reikiä missään vaikka poika on todellakin rymynnyt sillä koulussa ja vapaalla. Itseasiassa olen joka talveksi ostanut uuden Lassien kun ovat edullisia ja todella kestäviä. Vanhan olen myynyt aina eteenpäin kun on pysynyt niin siistinä.
...ostan sit lapseilleni jotain muuta vaatetta, kengät tai jotain muuta mukavaa...

Lassie on hyvä, edullinen ja kestävä merkki.

Jos haluaa lassielta luksusta, niin lassietec sitte... maksaa noin 60 egee ja varmasti on hintansa väärtti!!!

Vierailija

ei kestä edes ns.normileikkejä ulkoillessa. meidän poika yleensä juoksentelee, pomppii ja touhuaa lumikasassa omiaan ja täällä puhdasta lunta jossa laskee liukua, ei siis kiviä tai jäätä joihin puku hankautuisi.niukin naukin 2 kk kesti polvet rispaantumatta ja yksi reikä kanssa tuli jo !!!Ja meillä vielä RINNAKKAIN VIIME VUODEN puku käytössä tuon reimatecin kanssa !!!!!!!!!!!!ei täälläkään enää Rahastus-Reimoja vilkaistakaan.täytyy etsiä yht. tiedot ja laitan palautetta minäkin.

Vierailija

ja on ollut tosi hyvät, lapsella on kädet pysynyt lämpimänä. Muistan vielä 2 vuotta sitten joku sanoi että ovat hyvät kun kestävät kosteutta hyvin, mutta ovat hieman ohuet ja siksi kovilla pakkasilla kylmät. Ja se että olivat ohuet oli kanssa ihan hyvä kun ihan topattuna pieni käsi ei enää pysty tarttumaan mihinkaään.

Vierailija

katselin just eilen Reimatecin hanskoja, jotka sorruin ostamaan kivan värin vuoksi, ja mielessäni totesin, että ei todellakaan enää ensi talvena... Hinta-laatusuhde on kyllä heikko!

Vierailija

En enää osta Reimaa meille. Puvut hajoaa parilla käyttökerralla ja hyvityksenä saa paikkoja... normaalia kulumaa.Samaan aikaan kuitenkin käytössä olevat muut puvut kestävät ihan hyvin...

Vierailija

Aina on 15e markettihaalarit olleet ihan hyviä, polvista toki rispaantuneet, mutta käyttöönhän ne on tarkotettukin. Jos vielä jollekin kaverin lapselle kelpaa pihahaalariksi, niin hyvä on :)

Vierailija

Haalarit ja kengät eivät kestä samaa kuin esim. kolme vuotta sitten. Polvet kulahtaa nopeemmin ja 59 e kengissä tarrat pettää. 3 vuotta sitten ostetut kengät pidin 2 pojalla kaksi kautta ja möin hyväkuntoisina eteenpäin. Nyt erehdyin ostamaan samanlaiset, niin ei kestänyt hyväkuntoisina edes yhtä poikaa.Reimatec rahastaa! Kun ei kestä, ei voi myydä ja aina ostettava uusi puku!Taidan vaihtaa toiseen merkkiin!

Vierailija

Ostimme kahdelle lapselle Reimatecin puvut Stockan kanta-asiakastarjouksesta. Kaksiosaiset puvut maksoivat siis kuitenkin sen jotakin 100 e/kpl.Ensimmäisellä käyttökeralla isompi lapsi kaatui ja heti oli polvi puhki. Harmittelin ja laitoin tuon kaatumisen ja huonon tuurin piikkiin ja paikkasin paikkalapulla.Nyt tosiaan molempien puvuista on lahkeet siitä vetoketjun vierestä kuluneet melkein puhki, polvet ovat aivan karheat, samoin peppu. Ja toinen puku on käytössä 3-vuotiaalla, joka nyt ei niiiiin kauheasti edes rymyä . Samoin täällä meillä on koko ajan ollut ihan kivasti luntakin ja harvoilla lumettomilla kurakeleillä päiväkodissa laitetaan aina kurahousut.Meillä on ollut kolmella lapsella seitsemän vuoden aikana varmaan yli 10 Reimatec pukua, kerran olen reklamoinut kankaan laadusta ja saanut uudet haalarit tilalle. Muuten on aina kestänyt niin, että kolmaskin on voinut vielä pukua käyttää tai olen voinut hyvällä mielellä myydä puvun kahden käyttäjän jälkeen hyväkuntoisena.Nyt tekisi kyllä mieli laittaa taas palautetta noista housuista, koska mielestäni verrattuna aikaisempaan on laatu huonontunut aivan hirmuisesti. Ei mitään toivoa että isomman housut menisivät pienemmälle ensi talvena. Yleensä puvut on lähes lumettoman hiekka-talven jälkeenkin menneet kevyesti seuraavilla.

Vierailija

ja kun tein reklamaation vaikka sanoin etten hyväksy tätä niin eivät ole omasta mielestään vastuussa. Koska polvien ei tarvitse kestää ja laittoivat tarra paikat housujen sisälle. Eipä tarvitse enään näitä ostella.

Vierailija

Maksoi n. 30e eikä vieläkään ole yhtään reikiä missään vaikka poika on todellakin rymynnyt sillä koulussa ja vapaalla. Itseasiassa olen joka talveksi ostanut uuden Lassien kun ovat edullisia ja todella kestäviä. Vanhan olen myynyt aina eteenpäin kun on pysynyt niin siistinä.

Vierailija

loppui täälläkin Reimateceihin sijoittaminen; polvet rispaantuu heti ja vetoketjut hajoaa ja heijastimet irtoaa, ei taida pikkusiskolle enää jäädä pukua kierrätettäväksi.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat