Vierailija

Miten käytännössä, paljonko työtunteja, paljonko soviteltua päivärahaa? Suuuuri kiitos jos joku viitsii vastata :)

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Juuri päivärahan takia meidän lomautus tehdän niin, että olemme viiden viikon jaksoissa: kaksi viikkoa töitä, viikko lomautusta, viikko töitä ja viikko lomautusta. Ja työssäoloviikot siis täysiä viikkoja.

En ihan tarkkaan tunne systeemiä (vielä... kohta on varmaan tuttuakin tutumpi), mutta näin toimitaan juuri siksi, että hyöty meille on suurin, ja erityisesti jos lomautus jatkuu yliu 34 viikkoa.

minimituntimäärä 25h/vk. Liitto ottaa sen niin, että kun työaika jää alle 75% kokonaistuntimäärästä, saa soviteltua. Silloin se tarkoittaa, että viikossa saa olla 28,12h. Kaikki viikot sen alle, saan soviteltua. Kun esim. joulukuussa meni viimeinen viikko yli, en saa siltä ajalta soviteltua. Eipä tuota sitten kukaan miulle kertonu työkkärissä, kun sitä kysyin. Sanoivat vaan, että jos työsopimuksessa työaika on alle 75% kokonaistyöajasta. Joo, no on sekin tiety oikein, mutta se pitää sitten olla pysyvästi alle 75%.... Eli sain paskan käteeni, vaikka luulin, ettei tuntien vähennys vaikuta radiaalisti palkkatasoon. Nythän tällä palkalla ei elä....

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat