Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

siis tiedän ulkonäön, ruokailut, hiekkakylvyt ym.. mutta millainen kaveri se olis oikeesti? jyrsiikö kaiken kotona, eloisa, lakooninen, äänekäs, hiljainen....

Kommentit (7)

Molemmat olivat tottuneita olemaan sylissä. Häkissä olivat öisin mutta päivisin olivat vapaana huoneessa. Sähköjohdot ja kaikki muutkin saivat olla aivan rauhassa, mitään pahaa ei koskaan oltu tehty. Aivan ihania lemmikkejä, suosittelen. Käytin chinsilloja ulkonakin. Laitoin kissoille tarkoitetut valjaat ja hyvin tottuivat niihin. Nauttivat ulkona olostaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Häkissä on oltava koko ajan. Muuten jyrsii kaikki paikat. Ja lisäksi herkkävatsaisia. Jos syövät jotain väärää, niin saavat helposti ripulin, ja harvoin selviävät ripulista.

Eli ei ole lapsella järkevä lemmikki, jos kyllästyy nopeasti.

Oma otus ei koskaan purrut mitään johtoja poikki ja oli muutenki todella suloinen otus.

Sain sen kaveriltani, kun sen chinchilat sai poikasia.

Meillä tuo on isossa linnuille tarkoitetussa häkissä. Chinchilla on yöeläin. On se kyllä päivälläkin välillä hereillä, mutta rauhallinen ja yleensä paikoillaan.

ne ei kesyynny kuten marsut tai kanit. Meidän poika on pidetty pienestä saakka paljon sylissä ja se viihtyy siksi sylissä ja jos istuu lattialla ja tämä on vapaana niin tulee itsekin syliin.

Meillä tuo on huoneessa jossa kukaan ei nuku, eikä siellä ole johtoja. Ei se kyllä ole järsinyt mitään rikki huoneessa vaapaana ollessaan.

Kani teki enemmän meillä tuhoa järsimällä mm. listoja.Hurjan suloinen tuo on ja olen omistanut lapsen ja nuorena vähän kaikenlaisia jyrsiöitä, mutta pidän eniten tuosta chinchillasta. En tiedä miksi. Se vaan on niin söpö ja pehmeä ja sen touhuja on kiva seurata. Ketään ei ole koskaan purrut.Jos pitää vapaana, niin tarvitsee oman turvallisen huoneen.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat