Vierailija

DC19 on malli mitä olen haaveillut..

Kommentit (9)

mutta hajosi:( Tosi äänekäs kapistus, teholtaan mainio. Ainoa miinus tuo pölypussittomuus meidän mallissa. Ikinä en enää osta pölypussitonta. Jo ihan hygienia syistä.

Imee hyvin, ja ilma jää puhtaaksi imuroinnin jäljiltä. Parkettisuulake on vähän hankala, kun se ei liu sivusuuntaan, mutta kevyt kapistus. Pääsee todella hyvin erittäin raskaana olevanakin imuroimaan kalusteiden alta. Äänekäs piru, ja siinä on jokin korkea kova ääni joka ärsyttää korvia, mutta muuten kyllä oikein rahanarvoinen. Se viiden vuoden takuukin tuntuu kovin turvalliselta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä se dc23 allergy malli...poistaa kyllä pölyn tehokkaasti.Eikä tuossa niin kova ääni ole tai sitten entinenki imuri oli kova-ääninen=)

oli yhtä kova kanssa. en vaihtaisi pois. Pussi tyhjennetään parvekeella suoraan roskikseen. Meillä Allegy Parguett. Tuntuu kotikin raikkaammalta, kun vanhan imurin jäljiltä.

Meillä on dyson, se on todella hyvä. Koti pysyy siistinä pidempään, ja saan puhtaaksi esim. hankalan karvalankamaton. Tässä mallissa on myös useita hyviä suuttimia, joilla esim. sohvasta tulee tosi siisti. Vedän harjasuuttimella myös kaappien lattioita ja hyllyjen yläpintoja jne., hyvin toimii eikä naarmuta.Pölypussittomuuden etu on, että imuri tulee tyhjennettyä usein, kun se on niin helppoa. Aikaisemmin pölypussit oli usein loppu, vaikea löytää kaupasta oikeaa mallia ja vaihdoin pussia varmasti liian harvoin. Ehkä siksikin vanhan pussillisen imurin teho oli dysoniin verrattuna ihan avuton.

Ainakin wattimäärissä mitattuna teho ei poikkea muista laatuimureista.http://www.vertaa.fi/z/kodinkoneet_imurit.htmlKatsoin Dysonia tuossa joulun alla, kun piti ostaa imuri remonttipölyn siivoukseen. En ostanut, koska myyjän mukaan ero liittyy enemmänkin mm. siihen pölypussittomuuteen kuin imutehoon tai suodattimen laatuun. Osa tykkää siitä, kun näkee sen töhnän säiliössä - minusta se taas on ällöttävää. Makuasia, tietysti.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat