Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meidä on ohjattu sellaiseen kun koululaisiemme murehtii liikaa asioita, kärsii univaikeuksista ja kaikenlaisista muutoksista.

Mitä siellä tehdään? Puidaanko siellä lapsen kuullen vanhempienkin parisuhdeasioita? vai minkätyyppisiä keskustelut ovat? ollaanko siellä aina koko perhe koolla? Olisi kiva kuulla kokemuksia asiasta

Kommentit (4)

tavataan koko perhettä mahdollisesti erikseen ja yhdessä ja tavoitteena on auttaa lastanne vapautumaan murehtimisesta ym. ja tuetaan teidän vanhemmuuttanne. Tuollainen on iso mahdollisuus, jota kaikille ei tarjota. Kannattaa hyödyntää se ja ottaa vastaan kaikki apu mitä tarjotaan. Tarkoituksena on, että terapeutit toimivat avuksenne teidän kanssanne ja eikä teitä vastaan. Lapsi huomioidaan luonnollisesti keskusteluissa eikä hänen kuullen puhuta asioista jotka lisäävät ahdistusta, päinvastoin. Ja jos haluatte puhua parisuhteestanne, niin sitä tuskin kannattaa tehdä lapsen läsnäollessa. Kehoittaisin avoimuuteen ja rehellisyyteen, siten voitte saada parhaimman avun ja päästään etsimään oikeita ratkaisuja oikeisiin asioihin.

että pääsette sinne. mekin päästiin kun lapsella oli ongelmia ja päästiin sitten myös kahdestaan puhumaan. ikinä ei ole ollut parisuhde näin hyvässä kunnossa, enkä koskaan ennen ole ollut näin onnellinen ja tasapainoinen kun siellä yhdessä asioita ratkottiin :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kyllä ne osaa olla puhumatta lapsen kuullen asioista joita lapsen ei pidä vielä kuulla. Jos teidän perisuhteessa näyttää olevan ongelmia, jotka ei kuulu lapselle, teidät pyydetään kahden kesken tapaamiseen. Mutta yleensä noi kai pui ja harjoittelee erilaisia perheen vuorovaikuukseen liittyviä juttuja, Esim just sitä, miten lapselle välittyy turvallinen kuva teidän suhteesta ja asioista ylipäänsä ja miten annatte hänelle turvaa pahassa maailmassa jne. Ja teidän kohdalla se, mistä lapsen kuullen tai peräti lapselle pitäisi ja ei pitäisi puhua, voi nousta tärkeäksikin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat