Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

johtua jostain muusta sellainen, että syömisen jälkeen tulee aivan järkyttävä väsymys, silmät painuu väkisin kiinni, huono olo myös joskus. Pissaan hirveästi, jopa yöllä. Iltaisin tulee juotua paljon, päivisin ei niinkäännyt minulla on lainassa sokerimittari, milloin kannattaa mitata? aamulla?ja mikä lukema alkaa olemaan huolestuttavaa? jos on syönyt 3 leipää, niin paljonko lukeman pitäisi olla noin 30-60min päästä?

Kommentit (4)

Paastoarvon pitää diabeetikoilla olla 4-6 ja 2 tuntia aterian jälkeen alle 8. Mittaa itseltäsi erit. tuota paastoarvoa (12 tuntia syömisestä ja juomisesta).t. th

Jos arvo yli kymmenen.Otat arvot aamulla ennen syöntiä aterian jälkeen (noin tunti.)Mittailet päivän ajan ja jos arvot korkeita eikä palaudu, kipin, kapin lääkäriin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tosin jos sulla kunnon diabetes olisi, ihan sama milloin mittaisit sokerin. Tuoreilla ykköstyypin diabeetikoilla sokerit lentelevät jossain 20-80:n välimaastossa. Jos taas olet läski eli epäilet II-tyyppiä, kannattaa ottaa se paastosokeri. Noilla puputtamisen jälkeisillä sokereilla ei ole mitään merkitystä.

noin 5, vähän alle, on hyvä arvo. Mutta jos on jotain 3 ei sekään ole hyvä.

Jos epäilet että Ityypin diabetes on iskenyt niin sokerit voi olla tosi korkealla 30, pahin jonka tiedän oli 70.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat