Jos epäilee diabetesta, koska sokerit kannattaa mitata? Voiko

Vierailija

johtua jostain muusta sellainen, että syömisen jälkeen tulee aivan järkyttävä väsymys, silmät painuu väkisin kiinni, huono olo myös joskus. Pissaan hirveästi, jopa yöllä. Iltaisin tulee juotua paljon, päivisin ei niinkäännyt minulla on lainassa sokerimittari, milloin kannattaa mitata? aamulla?ja mikä lukema alkaa olemaan huolestuttavaa? jos on syönyt 3 leipää, niin paljonko lukeman pitäisi olla noin 30-60min päästä?

Kommentit (4)

Vierailija

Paastoarvon pitää diabeetikoilla olla 4-6 ja 2 tuntia aterian jälkeen alle 8. Mittaa itseltäsi erit. tuota paastoarvoa (12 tuntia syömisestä ja juomisesta).t. th

Vierailija

Jos arvo yli kymmenen.Otat arvot aamulla ennen syöntiä aterian jälkeen (noin tunti.)Mittailet päivän ajan ja jos arvot korkeita eikä palaudu, kipin, kapin lääkäriin.

Vierailija

Tosin jos sulla kunnon diabetes olisi, ihan sama milloin mittaisit sokerin. Tuoreilla ykköstyypin diabeetikoilla sokerit lentelevät jossain 20-80:n välimaastossa. Jos taas olet läski eli epäilet II-tyyppiä, kannattaa ottaa se paastosokeri. Noilla puputtamisen jälkeisillä sokereilla ei ole mitään merkitystä.

Vierailija

noin 5, vähän alle, on hyvä arvo. Mutta jos on jotain 3 ei sekään ole hyvä.

Jos epäilet että Ityypin diabetes on iskenyt niin sokerit voi olla tosi korkealla 30, pahin jonka tiedän oli 70.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat