Vierailija

Lapsesta ei taaskaan välitetä ja siitä, että lapsi saa hävetä vanhaa mummoäitiään. Äidin oma halu menee lapsen edun edelle.

Kommentit (2)

Onko tää tuija siis roolihenkilön vai näyttelijän nimi ja tapahtuuko tämä telkkarissa vai sen ihmisen omassa elämässä? Kotikadun ihmiset on mielikuvituksen tuotetta:D

Toisekseen kyllä ne lasten häpeä vanhemmistaan on ihan muualla kuin iässä. Mäkin olen saanut tyttäriltäni palautetta rumista hiuksista, vaatteista ym. Vanhemman tehtävän ei ole myöskään miellyttää lastaan, eikä äitiyteen ole tuollaisia rajoja. Järkyttävä asennevamma sulla.

Lapselle on paljon enemmän iloa äidistä jolla on kyky kuunnella omia halujaan kuin marttyyriuhrautujahirviöstä. Kyvyttömyys ottaa vastuuta on eri asia, mutta äitiyden ei todellakaan kuulu poistaa äidin omia haluja. Äidin on oltava elävä ihminen johon lapsi voi samaistua. Jos äidin halu on sama kuin lapsen, mihinkäs lapsi sitten peilaa asioitaan?

Herää myös kysymys mikä hurskas epäitsekkyys on sun lastenhankintasi taustalla? Koetko kenties olevasi niin hyvää äitimateriaalia että on varaa arvostella muita? Ja eiköhän sullakin ole ollut joku halu saada omat lapsesi?? Oletko nyt aivan varma että se halu on kaikilta osin oikeutettu?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat