Vierailija

Uusin on tietysti aborttiaktivisti, Yellowstone-aktivisti alkaa kai hiipua.Kädenvääntöaktivistilla lienee parempi (tai huonompi) kausi eikä hän ole vähän aikaan vieraillut palstalla. Muistatko muita?

Sivut

Kommentit (36)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tää siivettoman äitimammastempaus on mennyt multa ihan ohi. Onko jollain linkkiä laittaa? Tai kertoa mitä tapahtui?Parhaita on kyllä ollut se pyöräilykypärä ja se Katja Kiuru fani, voi taivas.

Kyseli jokunen vuosi sitten jatkuvasti tuon muinaisen Ruusun aika - näyttelijän perään.Mutta muistaako kukaan maito-maria jostain vuodelta 99-00? :D Silloinhan täällä vauvan saitilla oli vain yksi keskustelupalsta eli aihe oli käytännössä vapaa. Maito-mari informoi meitä lehmänmaidon haitallisuudesta (jopa myrkyllisyydestä) useita kertoja päivässä kuukausitolkulla........

Alkuvuodesta tässä oli kolmen viikon tauko ulkomaanmatkan takia. Äitmammasella viitataan ketjuun, jossa raflaavasti laitoin otsikon: Siiveton on tummaihoinen. Ja mainostyyliin vasta seuraavassa viestissä aloin kertoa minkä takia. Ja tästä joku arveli, että vahingossa kirjoitin sen ekan viestin kirjautumatta ulos.

Kulli-aktivistia? Hän vastasi kaikkeen ytimekkästi yhdellä sanalla. Joskus jopa nauratti...Niin, ja entäpä Mitä lasissa? -aktivisti(t), joka jumalan perjantai sama kysymys.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat