Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Aika monella on ADD jota ei ole diagnosoitu. Yksi oireista on juuri myöhästely.

Vierailija

Päivärytmin suunnittelu hankalaa ja arkirutiini hukassa (vaativat kovasti työtä).

Itselläni lapsi (jo aikuinen) jolle sai miljoona kertaa sanoa samasta asiasta. Toisenasteen opiskelut kun alkoivat tökkiä niin lähdimme selvittämään asiaa ja nyt on helpompaa kun tiedetään mistä on kyse.

Kommentit (6)

Vierailija

tuntuu nykyään olevan se, että kaikelle ei-toivotulle käytökselle löytyy jokin diagnoosi. Että päästään syyllistämästä itseään ja kasvatustapojaan. Uusavuttomat ovatkin ADHD -tapauksia jne... Kuinkahan paljon avuttomia tapauksia curlingvanhemmat tuottavat?

Vierailija

mun mieheni myöhästelee aina, siis aikataulusta kiinni pitäminen hälle aivan mahdotonta. samoten ei osaa siivota, haluaisi oppia ja on kyllä reipas mutta ei kykene tekemään hommia loppuun, unohtelee koko ajan mitä piti tehdä eikä pysy ajatukset tavallaan kuosissa -> kaikki jää hujan hajan. hirveen huono organisoimaan tai priorisoimaan asioita... jos pyydän että hae vaikka maito ja leipä kaapista niin tuo järjestään vaan toisen, ei kykene montaa asiaa kerrallaan tuomaan, joka asia on käskettävä erikseen.muutoin on siis rauhallinen, ei yhtään hötky vaan laiskakin, mutta siis ajatukset on ihan kaaosta. oiskohan diagnoosin paikka :D

Uusimmat

Suosituimmat