Vierailija

Erosimme exäni kanssa noin kuukausi sitten, äkkipikaisesti pienen riidan päätteeksi. Eroajatusta oli hauduteltu, mutta ainakin itselleni se tuli siltikin hirvittävän pian.. molemmat halusimme kuitenkin erota.Nyt kuitenkin on alkanut tuntua, että oliko erossa sittenkään järkeä.. Me emme juuri tapelleet, yhteiselo oli leppoisaa ja oli yhteinen oma koti. Rakastan häntä yhä ja uskon hänenkin rakastavan minua. Olen kuukauden asunut nyt ystäväni luona, ja jotenkin koko ajan kaipaan exääni vain enemmän ja enemmän.. Toisaalta pelottaa ottaa tätä asiaa puheeksi exän kanssa; mitä jos hän ei halua enää ajatellakaan yhteenpaluuta -ja mitä jos yhteenpaluu vasta se virhe olisikin..Kannattaisiko vielä yrittää? Lapsia meillä ei ollut, ehdimme vasta niiden hankkimisesta haaveilla..

Kommentit (3)

sanoisin että se pari kuukautta on sitä pahaa aikaa jollain haikailin ex-miehen perään mutta sen jälkeen totesin että näin parempi kaikkien kannalta (meillä 1 yhteinen lapsi).

ei se vaihtamalla kuitenkaan parane. yleensä samat ongelmat tulee eteen uuden kumppanin kanssa.

tietysti jotku narsistit tai mts. on asia erikseen..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

joten tässä vaiheessa kannattaa niellä ylpeytesi ja kysyä mieheltä haluaisiko sittenkin jatkaa.Mikä syy teidät ajoi erilleen? Jos oli tosiaan päähänpisto, niin sitten kannattaa vielä yrittää. Mutta jos oli ihan oikeita syitä, niin ei. Kyllähän sitä helposti kaipaa täyttä mulkkuakin, kun on pitkään oltu yhdessä ja totuttu arkeen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat