Vierailija

Meillä pimppi ja pippeli.

Sivut

Kommentit (69)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meillä on kanssa pimppi ja pippeli :)Nauroin uusio-miehelleni :) kun kuulin kuinka hän tyttärelleen kerran sanoi että pese myös etupeppu :))Oli ihan pakko kysyä että pese mikä??

Lainaus:

51. pimppihän on nätti ja kivan lapsellinen sana. Lääkäreissä, sairaaloissa, neuvoloissa jne. käytetään pimppi nimitystä tyttölapsen alapäästä.
mut lapsilla on pimpula, pipuli ja sitten on vielä pympylä

Mutta koska täällä ei koskaan voida puhua totta kuin vain muutaman minuutin ajan, kohta tulee jotain tosi outoja nimiä kehiin provojen taholta.

pimppi ja pippeli, mutta illalla kun mennään pesulle niin aika usein kuulen itseni sanovan tytöille että "no niin nyt hanuripyykille". Kuulostaapa kauheelta näin kirjoitettuan. Myös peppupyykistä puhun, ja tämän jälkeen taidan siirtyä täysin siihen. :-D Ja nämä kaksi käsittää kyllä sitten koko alapesun. Ja myös jos aikuisten sukuelimistä lapsilla tulee puhetta niin kyllä nekin on pimppi ja pippeli. Tyyliin "meidän isillä on iso pippeli" tai "äiti, mikä naru sun pimpistä roikkuu?"

Pakkoko se on erikseen mainittava. Meidän tyttö käy kylvyssä pyllypyykillä. Tai mennään pesemään bebatsu. Jos täytyisi mennä lääkärille , niin puhuisin mielummin varmasti että alapäässä on jotain häikkiä kuin että "nyt on pimppi kipeänä" . YÄÄÄk..

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat