Vierailija

.

Kommentit (14)

Täysimetyksellä tarkoitetaan, että vauva saa ravinnokseen vain oman äidin maitoa. Merkitystä ei siis ole sillä, annatko äidinmaidon suoraan rinnasta vai pullosta. Täysimetyksestä puhutaan silti.Saat tällä palstalla niin monenlaisia vastauksia, koska jotkut pitävät huvinaan jaella kaikenmaailman mutu-vastauksia lonkalta, olipa tietoa tai ei. Noh, huvinsa kullakin.http://yle.fi/genreportaalit/portaali.php?genre=terveys&osannimi=hyvaolo...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lainaus:

Täysimetyshän loppuu, jos lapsi imee jotain muuta (esim. huvituttia) tissin sijaan.
Monella käsitteet hukassa. Täysimetys on niin kauan kun saa pelkkää äidinmaitoa, ei vastiketta ei kiinteitä. Tutilla eikä pullollakaan ole asian kanssa mitään tekemistä.

Mutta vauva saa kuitenkin kaikki äidinmaidon hyödyt ja läheisyyttä syöttäjältä.Periaatteessa Suomessa ei kai kukaan täysimetä, sillä WHOn suosituksen mukaan vauvalle ei saa antaa mitään muuta kuin äidinmaitoa. Suomessa tämän vesittää D-vitamiini, jota suurin osa vauvoista saa. Tällöin ei ole enää kysymys täysimetyksestä.

WHO:n määritelmä täysimetyksestä sallii vitamiinilisien ja lääkkeiden antamisen vauvalle.Lainaus:

Periaatteessa Suomessa ei kai kukaan täysimetä, sillä WHOn suosituksen mukaan vauvalle ei saa antaa mitään muuta kuin äidinmaitoa. Suomessa tämän vesittää D-vitamiini, jota suurin osa vauvoista saa. Tällöin ei ole enää kysymys täysimetyksestä.

eiköhän se ole sama miten se oikea äidinmaito tai korvike sinne vauvan mahaan menee, kunhan lapsi kasvaa ja on tyytyväinen... Hei haloo!!!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat