Vierailija

Minulla nenä niin tukossa (ollut jo kauan) ettei vesi kertakaikkiaan virtaa sieraimista!! Teknisesti teen homman kyllä ihan oikein mutta vesi ei siis virtaa kuten pitäisi. Eikä nenän tukkoisuus siis häviä yhtään mihinkään. Ja raskaana ollaan.

Kommentit (11)

Älä siis laita mitään tavallista suolaa, eikä varsinkaan mitään pan-suolaa.Kun valitset vielä sellaisen hienokiteisen merisuolapaketin, niin ei tarvitse liuottaa sitä suolaa veteen niin kauaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

koska jos nenä on ihan tukossa ei siellä mikään vesi virtaa.Tai yritä niistää sieraimet ihan tyhjiksi, jotta saisit edes pienen vitauksen aikaiseksi.

Sit huuhtelet aamuin illoin säännöllisesti, jotta ei ehdi mennä ihan tukkoon.

Muista lisätä veteen 1 tl suolaa. Hiukan lämmin vesi voi myös auttaa.

Lainaus:

Älä siis laita mitään tavallista suolaa, eikä varsinkaan mitään pan-suolaa.Kun valitset vielä sellaisen hienokiteisen merisuolapaketin, niin ei tarvitse liuottaa sitä suolaa veteen niin kauaa.
Eivätköhän olisi laittaneet ohjeisiin nimenomaan sen merisuolan, jos se olisi välttämätön.

Juu, jos nenä ihan tukossa, niin vesi ei valu läpi. Mielestäni paras apu huuhtelusta on silloin, kun on flunssan lima -vaihe menossa. Raskauden tukkoisuuteen en myöskään ole saanut apua.

ja joskus samainen ongelma.. Kallistele päätäsi vaan niin kauan kuin löydät sopivan asennon veden virtaukseen.. Kyllä se sieltä rupee läpi tulemaan kun saat vaan pään sopivaan asentoon. Itsekin joudunut käyttämään "päinvastoin" ohjeita että sain nenän auki..

Tuttu tunne, täällä toinen pömppövatsa jolla oli vähän aikaa sitten flunssa ja järjetön nenäntukkoisuus.

Kannattaa tehdä kannulla seuraavanlaisesti jos tuntuu että vesi ei kertakaikkiaan tule läpi:

* Koita valuttaa vettä kannulla ensin toiseen sieraimeen

* Lopeta huuhtelu hetkeksi ja puhalla voimakkaasti molemmat sieraimet tyhjiksi

* Huuhtele nyt toisesta sieraimesta hetki (tai yritä ainakin)

* Puhalla taas voimakkaasti yksi sierain kerrallaan tyhjäksi

*Toista tuota huuhtelu-puhallus -vuorottelua sierainta vaihtaenTuolla keinolla itse sain pahimmankin tukoksen LOPULTA auki, aikaa saattoi kulua. Mutta se on se arvoista, ihana olo kun ilma taas kulkee! Ja muista että anna sen veden koittaa tulla sieltä sieraimesta tarpeeksi kauan vaikka tuntuu että sierain on ihan tukossa, joskus sen veden aiheuttama painekin voi auttaa ilman tuota sierainvuorottelua.Tsemppiä ja onnea odotukseen!

mutta nuhan alussa ja lopussa auttaa. Lisäksi jos tuntuu että nielussa on limaa niin se poistaa sen kun pelkällä niistämisellä ei tule mitään ulos.Lisäksi se auttaa siihen ettei tule poskiontelontulehduksia

kun mulla tulee sitä karstaksi (eli kansankielellä rääksi) kutsuttua tavaraa nenään aika paljon. Huuhdon sarvikuonolla illoin ja aamuin, niin olo on huomattavasti mukavampi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat