Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

jos naisista tykkää, niin luulisi molempien olevan perinaisellisia typyjä, ilman jätkämäisiä piirteitä/olemusta? eikös nainen ihastu ja pidä naisessa juuri siitä, että hän on nainen? miksi pitää olla äijämäinen? heteronainen täällä miettii...

Sivut

Kommentit (31)

niinkuin tuokin nyt annu, kraka kaulassa ja jalka miehekkäästi toisen yli. äijä-look kaikin puolin. juu, naisetkin voi käyttää krakaa, mutta hän selvästi miehistelee olemuksellaan, asennoillaan...

Ja mitään tekemistä sillä ei ole uskonnon kanssa. En kuulu kirkkoon ja on rasittavaa, kun tämäkin keskustelu meni tuohon jumala-jauhantaan...

En myöskään sano, että asiassa olisi mitään pahaa! Hassua vastata toisen pohdintoihin, että mitä pahaa siinä on? :-D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lainaus:

äijäilevän naisen, jos voisi ottaa miehenkin. Ei tajuu.. Jos siinä suhteessa on oltava nämä vastakappale roolit, niin miksi koko suhdetta sitten on...?
No sulle on sitten varmaan ihan sama että oletko superäijämäisen naisen kanssa? Joka kävis miehestä? Kun sillä ei ole kerran mitään väliä?

Lainaus:

Olisit vaan heti sanonut suoraan ;). Odottelinkin että kauanko maltat pitää mölyt mahassa.
tähän:mies on mies ja nainen on nainen. Lesboilla tämä on kääntynyt niikseen, että jompikumpi on nainen ja jokatoinen on mies. Niin se menee, valitettavasti. Oikeasti Jumala on kuitenkin tarkoittanut, että kahden ihmisen liitossa toinen on OIKEASTI mies ja toinen on nainen. Vaikka papit vääntääkin sen nykyään ihan miksi vaan, niin Jumalan silmissä avioliitto on kuitenkin kahden ihmisen ikuinen liitto ja tässä liitossa toisen tulee olla mies ja toisen nainen.

mies on mies ja nainen on nainen. Lesboilla tämä on kääntynyt niikseen, että jompikumpi on nainen ja jokatoinen on mies. Niin se menee, valitettavasti. Oikeasti Jumala on kuitenkin tarkoittanut, että kahden ihmisen liitossa toinen on OIKEASTI mies ja toinen on nainen. Vaikka papit vääntääkin sen nykyään ihan miksi vaan, niin Jumalan silmissä avioliitto on kuitenkin kahden ihmisen ikuinen liitto ja tässä liitossa toisen tulee olla mies ja toisen nainen.

Heteronaisella on tässä suhteessa aika ahdas karsina, jollei halua että katsotaan kieroon.Ylipäänsä seksuaalisuus ei ole mikään mustavalkoinen juttu. Heteroistakin osa on enemmän heteroja kuin toiset, osa vähemmän. Tottakai lesboissakin voi osa tuntea vetoa miehekkääseen tyyliin. Jotenin niin hassu tämä aloitus.

En ymmärrä miksi pitää olla heti takajaloillaan. Sama homo miehissä toinen on yleensä se neiti ja toinen äijä.

Olisin halunnut tietää että jos pitää naisista niin luulisi pitävän tosi naisellisista naisista tai jos miehistä niin tosi miehekkäistä miehistä. Äh! vaikea selittää. Kyllä minäkin tunnen useamman lesbo pariskunnan ja aina poikkeuksetta toinen heistä on "äijä" ja toinen "muija". En ole vain kehdannut suoraan kysyä.

tässä maailmassa vain on vallalla eteeriset olemukset, jotka aikaansaavat kaikenlaisen pahennuksen, kuten epäpyhät avioliitot ja uusavuttomat eunukit, joiden syvimpänä tarkoituksena on saattaa maailman neitsyet yhteen hillonuijien kanssa.

Ensinnäkin, jos kaksi ihmistä laitetaan rinnakkain, toinen on miehekkäämpi, toinen naisellisempi. Esim. jos ohjelman naisellisempi nainen laitetaan jonkun kiharipilviprinsessan viereen, hänestä tuleekin se maskuliinisempi.Toiseksi, omat ennakkoluulot vaikuttavat. Jos odottaa näkevänsä miehekkään ja naisellinen naisen lesboparissa, sen myös näkee.Kolmanneksi, jos mietitte omaa ystäväpiiriä, tuntemianne naisia, ja ajattelisitte, että he ovat lesboja, varmaan löytyisi sekä maskuliinisia että feminiinisiä lesboja. Ihmiset nyt vain ovat erilaisia.Neljänneksi, suomalaisen yhteiskunnan heteronainen kaunistautuu miestä (ja tottahan toki ennen kaikkea itseään...) varten, kilpaillakseen (tiedostamattaankin) muiden naisten kanssa miesten suosiosta.

Ja antaakseen oman miehen olla ylpeä naisestaan. Lesbot ovat vapautuneet tästä ikeestä - ja pukeutuvat enemmän niin kuin huvittaa, lähinnä kai mukvasti.Ehkä naiset eivät ole niin ulkonäkökeskeisiä kuin miehet, vaan ymmärtävät, että parisuhteeseen kuuluu paljon muutakin kuin ulkonäkö. Tämän takia tavallisen hetskumiehen ei juurikaan tarvitse kaunistautua. Homomiehet taas etsivät "kauneutta" ja siksi myös kaunistautuvat eli ovat ulkonäkökeskeisiä.Lopuksi, miettikää myös vanhempia naisia. He ovat löytäneet "lesbojen" rentouden ja pukeutumismukavuuden. Harva jaksaa enää kiharrella hiuksia, puunata naamaa tuntitolkulla ja nostella puntteja vain muita miellyttääkseen.Yleensä pariutuessaan myös ulkonäkö "heikkenee". Parhaimman näköiset ovat yleensä sinkkuja, jotka vielä parisuhdemarkkinoilla etsivät seuraa.Ehkä vähän yksinkertaistettua, mutta toivottavasti jotain tajusitte sepustuksesta.

Meillä molemmat ollaan tosi naisellisia, pukeudutaan naisellisesti. Meikataan ja liikutaan hameissa ja mekoissa. Ehkäpä sitä vaan useimmin törmää sellaiseen asetteluun että naispareista toinen on ehkä vähän maskuliinisempi. Myö ollaan femme lepakoita, hörhelöineen kaikkineen.Ehkäpä sitä että miks joku on jonkin olonen, ehkäpä sitä pitää aatella niin. Että joku uskaltaa olla omanlaisensa, ei tarvii olla se pinkki liihottaja. Reisitaskuhousut ja ehkä rento paita.. .jep jep... kuka tykkää olla mitenkin.

Mietis nyt vähän lisää. Lesboja on tosi erilaisia. Usein lesbot on minusta molemmat aika miehekkäitä, tai sanotaan nyt että eivät tunnusta länsimainsen heteronaiseen kampaus- ja pukeutumiskoodia. Onko se sitten miehekästä vai mukavaa pukeutumista, sitä voi miettiä. On myös täysin tavallisia lesboja, jotka kävisivät mennen tullen heterosta. Tempakan ja Aliisan toinen osapuoli, en muista kumpi, oli mielstäni tosi naisellinen, eikä toinenkaan mikään rekkalesbo.

Lainaus:

mies on mies ja nainen on nainen. Lesboilla tämä on kääntynyt niikseen, että jompikumpi on nainen ja jokatoinen on mies. Niin se menee, valitettavasti. Oikeasti Jumala on kuitenkin tarkoittanut, että kahden ihmisen liitossa toinen on OIKEASTI mies ja toinen on nainen. Vaikka papit vääntääkin sen nykyään ihan miksi vaan, niin Jumalan silmissä avioliitto on kuitenkin kahden ihmisen ikuinen liitto ja tässä liitossa toisen tulee olla mies ja toisen nainen.

homoilla/lesboilla on aivoissaan enemmän miehisiä tai naisellisia piirteitä, eli aivot on ristiriidassa ruumiin kanssa.Ja mitä tulee uskonnollisiin näkemyksiin, niin miksi tuomita nämä seksuaaliset suuntaukset; Jumalahan on heidätkin luonut? Olisi ihan oikein, jos tuomitsevan uskiksen OMA lapsi olisikin syntynyt homoksi.

Uskovaiset yrittää survoa ihmisiä mustavalkoisiin karsinoihin, mutta elämä ei anna keinotekoisesti rajoittaa itseään, edes uskovaisten kiukkupotkuraivareiden takia.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat