Vierailija

Hän on meistä se, joka todennäköisemmin tulee tienaamaan suuria summia, vaikka itsellänikin on ura. En vain ole niin työorientoitunut ja kunnianhimoinen, kuin mieheni on.Haaveilen upeasta luksusasunnosta, jossa voisimme eläkepäiviä viettää. Materialistista ehkä, mutta olen vain rehellinen.Ainoa ongelma on miehen itsetunto. Hän on rauhallinen ihminen, joka ei halua pitää turhaa melua itsestään. Älykkyyttä hänellä on vaikka muille jakaa ja on myös arvostettu työssään. Mutta voiko hänen kaltaisestaan tulla menestyjää?

Kommentit (10)

ja tienannutkin lyhyessä ajassa aika mukavasti. Olet oikeassa siinä, ettei ura ole ainut tie rikastumiseen. Tuntuu vaan aika turvattomalta näinä aikoina laskea kaiken sijoitusten varaan.Toki toivoisin myös, että mieheni menestyisi urallaan, koska sitä kuitenkin pohjimmiltaan haluaa - että menestys tulisi oman työn kautta.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja toinen asia on se että katso uutisia ja keskustele miehen kanssa taloudesta. miehen pitää olla fiksu ja osata puhua töissä fiksuja :) Nyhvääntynyt ja tietämätömn nainen ei ole koskaan menestyvän miehen taustalla. siellä on menestyjä myös takana tukemassa.

Siis haluatko miehelle hyvän uran vai teille rahaa? Jos jälkimmäistä, niin innostuta mies sijoittamisen maailmaan. Palkkatöillä aika harva saa hirveästi rahaa.

Miksi uskot, että miehesi ei pärjäisi omalla urallaan ihan semmoisena kuin on? Eiköhän hän tarvitse vain sitä tukea sinulta että olet tarvittaessa silloin varmis joustamaan, jos hänen pitää esim. lisäkouluttaa itseään.Ja mitä tuohon turvattomuuden tunteeseen sijoittamisessa tulee, niin se luultavasti saa aikaan sen, että ei tule sijoitettua ja silloin ei ainakaan voi rikastua. Eipä taida montaa olla, joka olisi oikeasti rikastunut jollei riskiä ole koskaan otettu (paitsi tietty perimällä).

Ainoa ongelma on miehen itsetunto. Hän on rauhallinen ihminen, joka ei halua pitää turhaa melua itsestään.

--------------

Tämä ei viestitä mitään siitä että miehelläsi olisi huono itsetunto, päinvastoin :)

Tarkotatko ap, että kun miehesi on rauhallinen, älykäs ja arvostettu niin hänellä on ongelmia itsetunnon kanssa? Ja että ihminen, joka "pitää TURHAA melua itsestään" omaa hyvän itsetunnon? Ei ymmärrä, ei.

Mutta alkuperäiseen kysymykseen. Meillä on omalla työllä tienattu velaton omakotitalo Itä-Espoossa meren tuntumassa, ja olemme alle 40-vuotiaita.Meidän "resepti" tähän saavutukseen oli seuraava: Nopea opiskelu ja valmistuminen yliopistosta alle 25-vuotiaina. Ostimme tuolloin ensimmäisen asuntomme, siihen otimme vähän lainaa, mutta ei paljon. Sitten hyviin töihin ja hetimiten ulkomaankomennukselle. Ulkomailla on vietetty 7 vuotta viimeisten 10 vuoden aikana, niillä keikoilla tekee rahaa ihan toisella tavalla kuin Suomessa. Ja etuna on vielä se, että riittää jos vain toinen on töissä, silti nettopalkka on parempi kuin Suomessa molempien yhteenlaskettu nettopalkka.Tosin mahtui meillä tuohon väliin vielä yksi vuosi, jolloin minä olin kotona ja mies opiskeli. Maksoimme opinnoista vielä ihan kunnon summan (40 k€), ja olimme siis käytännössä tulottomia tuon vuoden ajan ja elimme säästöillämme.Nyt meillä on tilanne siis ihan hyvä. Mutta aloitusduunilla on tärkeä merkitys. Samoin suht. tiheällä työpaikanvaihdolla voi korottaa palkkaansa paremmin kuin yhden firman sisällä.

Kolmasluokkalaisellani on hyvä itsetunto, mutta on luonteeltaan rauhallinen ja "katsoo ja miettii ennen kuin toimii". Opettaja (amerikkalainen) piti tätä huonon itsetunnon merkkinä. No valistukseni jälkeen, hän itse asiassa hoksasi, että lapseni on erittäin aktiivinen ja osallistuvainen lapsi, osallistuu koulun oppilaskunnan toimintaan... Ja totesi sitten itsekin, että kyse taitaa olla vain siitä että lapsi on pidättyväinen uusissa tilanteissa.Lainaus:

Tarkotatko ap, että kun miehesi on rauhallinen, älykäs ja arvostettu niin hänellä on ongelmia itsetunnon kanssa? Ja että ihminen, joka "pitää TURHAA melua itsestään" omaa hyvän itsetunnon? Ei ymmärrä, ei.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat