ostaisitko asunnon, rivitaloyhtiöstä vm.89, jossa ei ole

Vierailija

tehty putkiremontteja minkäänlaisia?

Kyseessä n. 8 asunnon rivariyhtiö, ja kaikki asunnot suurinpiirtein neliöiltään 100m2.

Kiitos mielipiteistä!

Kommentit (7)

Vierailija

ostin asunnon vuosimallia -68 johon ei ole vieläkään tehty putkiremonttia. Jo esittely vaiheessa meille kerrottiin rempan tulevan n.viiden vuoden päästä, eli ei teillä varmaan vielä kovin hätää siitä rempasta ole... ;) Kosteusmittaus on ainaki hyvä tehdä niin ei tule sellaisia yllätyksiä.

Vierailija

Eli vielä pariin vuosikymmeneen ei ole hätää tuon asunnon putkien osalta.Sen sijaan kuntokartoitus kannattaa teettää, erityisesti jos ostatte ensiasuntoa. Siinä tulee esiin kulumisen kannalta korjattavat asiat.

Vierailija

No jo olisi erikoista, jos tuossa olisi tehty putkiremontit ellei sitten ole vuodelta 1889.Niin ja henkilökohtaisesti en ostaisi, mutta se ei taas tarkoita sitä etteikö tuo voisi olla hyväkin ostos.

Vierailija

miettisi tuossa tilanteessa, vaan muita juttuja. Noin pienessä taloyhtiössä on aimo riita päällänsä heti jos asunnostanne löytyy isompaa rempattavaa, mihin taloyhtiön pitäisi osallistua jne

Vierailija

Mutta mitä pitäisi ottaa huomioon? Siis kuntokartoitus varmaankin. Asunto vaatisi kyllä pintaremontin. Erillisessä vessassa esim. aika hurja muovitapetointi seinissä.. kertokaas viisaammat, jos kerta vesiputket ei ole ns. päälle vedettyjä, miten sitä uskaltaa tuollaisen asunnon ostaa? Isännöitsijäntodistuksessa ei mitään mainintaan, onko sinne laitettu muovi-vai kupariputket. Ja mitä merkitystä/eroa niiillä periaatteessa on? (Talo siis rakennettu 1989 :-)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat