Vierailija

kertokaas HYVÄT ja HUONOT puolet.Olen miettinyt josko seuraava lomamatka suuntautuisi sinne.

Kommentit (7)

Hymyily kuuluu kulttuuriin myös silloin kun on vihainen. Jos osaisit thain kieltä niin usein ymmärtäisit että yltiöystävälliset thait kiroavat ja haukkuvat sinut ja samalla kauniisti hymyilevät.

+ hyvin lämmintä melko varmasti

+ hyvä ruoka (eikä mikään pahin mahdollinen mahatautimaa)

+ kiinnostava ja erilainen kulttuuri

+ halpa maa

+ siedettävä lentomatka

+ paljon shoppailtavaa

+ todella ystävälliset ihmiset

+ hyvä palvelu

+ monipuolinenMiinukset riippuvat sitten vähän itsestä. Moni varmaan ajattelee miinuksena sitä, että on nykyisellään jo varsin turistikohde. Ja kyllähän se sitä onkin, jos jää Phuketiin tai Pattayalle pyörimään. Ja siellä on myös paljon näitä mies-tyttö-pareja. Mutta jos jaksaa itse nähdä yhtään vaivaa ja lähtee turistialueiden ulkopuolelle, niin siellä on vaikka mitä mielenkiintoista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun aluksi varot saapuessasi lentokentälle niitä tyrkyllä olevia "takseja".Tulin mieheni kanssa Bangkokiin kentälle ja virkapukuinen nainen tuli meitä hakemaan tiskille jossa "taksi" sovitaan. Tiskille oli matkaa useita metrejä ja tulevat tosiaan hakemaan. No, ei heti tajuttu mistä on kyse ja kaikki kävi niin äkkiä. Olimme menossa kuukauden toiminnassa olevaan uuteen hotelliin vähän pidemmälle (Ibis 30€/yö, ei aamiainen sisälly) ja menomatkan hinnaksi kerrottiin tulevan summa se ja se...Vau! Matka tehtiinkin limusiinilla! Tämä ei ollut mikään taksipalvelun auto, vaan limusiinipalvelun. Jälkeen päin luimme varoituksia limusiinikyydeistä, nimenomaan se on kallista ajoa verrattuna takseihinAuto oli upea, matka meni joutuin hyvällä kuljettajalla, oltiin kuin "paremmastakin perheestä" näin hienolla limusiinilla. Loman loputtua menimme kyllä tavallisella taksilla lentokentälle, joka ei maksanut paljoa - ainakaan limusiiniin verrattuna.Mahtoi hotellin väki ihmetellä seuravana päivänä kun tulimme kaupungilta. Edellisenä iltana limusiinilla ja nyt tulimme Tuk-Tukilla! Oli mukava ja halpa kyyti, niistäkin varoitukset, haluavat viedä samalla reissulla räätäliin, timanttimyymälään jne, Päivähän siinä menee, kuljettaja saa bensakupongit kun hommaa asiakkaita!Käy lukemassa keskustelu 24 - matkailu. Siellä on erikseen Aasian osastossa Thaimaa. Siellä ihmiset kertovat ,atkastaan Thaimaassa ja muualtakin.

Koh Changille..siellä ei turismi ole vielä kaikkea pilannut..On tulishow,tulikärpäsiä,snorklausta,vesiputous viidakossa yms yms.Suomalaisiin ei ainakaan törmätty kun yhteen 2viikon aikana;)

enkä tuu koskaan käymäänkään. Minulle riittää roodos ja mallorka tai paremman puutteessa vaikka lankavi, mutta minnekään taimaaseen en mene vaikka saisin kaikki maaliman rahat on se senverran köyhä maa.

Plussat:

- Aina lämmin meri! Loivat rannat, ihanat hietikot.

- Lämmin ja kostea ilmasto on miellyttävä. Rusketusta tulee myös pilvisellä säällä, on sen verran valoisaakin.

- Trooppinen, eksoottinen ilmapiiri!

- Edullinen ruoka.

- Ystävälliset ihmiset.Miinukset:

- Pitkät lentomatkat, aikaero.

- Tinkimiskulttuuri (voi olla hauskaakin jos viitsii pokkana)

- Ihmisten erilainen elämänkatsomus: tärkeintä ei ole suoraselkäisyys, vaan ristiriitojen välttäminen ja hymyily. Se ei aina merkitse todellista ystävällisyyttä.

- Vasemmanpuolinen liikenne.Kyllä Thaimaata voi suositella. Mutta jotain rauhallista kohdetta, tuskin Bangkok tai Pattaya. Hyvä kohde voisi olla esim. Krabi, Koh Samui tai Phuket.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat