Voi helv....tätä koulun yhteydenpitoa

Vierailija

Hirveästi koulu on toitottanut, että pitäisi käyttää wilma-järjestelmää, jolla viestitään opettajien ja vanhempien välillä. Kaikissa vanhempainilloissa varmisteltu, että onhan kaikilla sinne tunnukset jne. Ja kas kummaa, ei sitä sitten kumminkaan lueta opettajien toimesta. Opet nimenomaan sanoivat, että tuota lukevat, eivät halunneet antaa puh.numeroitaan. Eipä silti, mielummin kyllä laitankin sähköpostia kun alan soitella. Ja työni vuoksi en päivällä pystyisikään koululle soittelemaan.

Mutta, vähän pattitilanne, kun viestit ei nyt sitten kulje. Lukujärjestykseen tulee muutoksia, opet ei ilmoittele mitään, on retkiä joista ei tiedoteta ajoissa ja niin monia juttuja.

Reppuvihko on käytössä, mutta vaikka lapsi sitä näyttää opelle, ei ope vastaa senkään kautta.Että se siitä koulun ja vanhempien yhteistyöstä =(Ja olen asiasta viestitellyt rehtorillekin. Pahoitteli tilannetta ja toivoi muutosta parempaan.Kiitos, kun sain purkautua!

Kommentit (2)

Vierailija

Laita sinne meiliä, jossa pyydät opettajan puhelinnumeroa. Perusteluksi voit laittaa, että viestit eivät muuten näytä kulkevan, joten TARVITSET tavan, jolla opettajaan saa yhteyden.Luulisi heidän ottavan tuon wilman käyttöön ennemmin kuin jakavan puhelinnumeronsa oppilaiden vanhemmille.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat