Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

ap

Kommentit (12)

Muistathan ap, että sukset ja monot voi ostaa myös käytettynä, jos tuntuu, ettei käyttöä ole kovin paljon. Mikään ei kuitenkaan lannista lasta niin paljon kuin huonot urheiluvälineet. Kunnon sukset ja teroitetut luistimet on minusta tosi tärkeät.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja vieläpä tykkää siitä, niin varusteisiin pitää satsata.Meillä on jo 3 vuotiaina ostettu kunnon sukset, ja sellaiset joita voi myös voidella (tarkoittaa erilaista pohjan koostumusta).Meillä myös hankittu kunnon hiihtovaatteet: tekniset alusasut, ohuet fleecevälikerrastot ja erittäin hengittävät, urheiluun tarkoitetut kevyttoppapuvut. Eskarilaisella on jo oikea hiihtopuku.Kukapa meistä haluaisi hiihtää kuumissa villa- ja toppavaatteissa, huonosti istuvilla ja lipsuvilla suksilla? Turha ihmetellä, jos lapset tässä tilanteessa kiukuttelevat ja hiihto ei suju.

3-vuotiaallemme. Maksoi uutena 89,- koko setti. Meinattiin ensin niitä remmivirityksiä, mutta jo niillä muutamalla kerralla kun on kokeiltu, niin olen ollut tosi tyytyväinen, että ostettiin kunnolliset. Itse muistan eskari-ikäisenä hiihtäneeni remmisuksilla, jotka tappoivat hiihtoinnostukseni hyvin sujuvasti koko loppuiäksi.

Pikkusisko voi hiihdellä vaijerivirityksillä. Poika oli ylionnellinen suksista ja monoista, vaikka ei ole oikeastaan koskaan hiihtänytkään...

Jos haluaa, että hiihtämisestä ei tule pakkopullaa, niin kannattaa satsata välineisiin (en niinkään tarkoita hintaa). Voihan kenkäsuksilla kävellä ladulla, mutta hiihtämisen (ja hiihtämisen oppimisen) kanssa niillä on aika vähän tekemistä. Toisekseen tuon ikäiset kyllä jo katsovat kieroon, jos jollain on vauvasukset, mikä taas tuskin on omiaan innostamaan tulevaa hiihtäjälupausta.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat