Nopeesti! Ketä voin laittaa suosittelijaksi

Vierailija

.

Kommentit (6)

Vierailija

järjestötoiminnasta jonkun. Myös puoliso tai sisko käy, jos sattuu olemaan eri nimi. Ei niille kukaan soita.Ei olisi entistä työkaveria laittaan siihen? Myös esim. gradua vetävät proffat voivat suositella jne.Näitä suosittelijoita kannattaa keräillä työuran aikana matkan varrella. Nyt jos lähdet nykyisestä työpaikastasi pois, niin rekrytoi joku silloin siihen hommaan seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Suostuvat, jos sanot sitten olevasi päittäin hälle.

Vierailija

esim ystävien laittoa suosittelijoihin,Onko sulla esim asiakkaita tmv työnantajasi ulkopuolisia tahoja, joiden kanssa olet päivisin yhteydessä. Sellaisia kontakteja kannattaa laittaa myös suosittelijoiksi.muistathan varoittaa suosittelija listaasi, että puheluita saattaa tulla, ettei he anna hämmennyksellään ymmärtää jotain negatiivista sinusta. Nykyisin kun 90% tarkistaa ainakin yhden suositteijan eli soittavat hälle

Vierailija

Olen hirmuisen monelle suosittelijana (perehdyttäjä harjureille), ja viimeisen 3 vuoden aikana on tullut 2 soittoa. Kyse siis monista vastavalmistuneista akateemisista.

Vierailija

työpaikkahakemukseen kun en halua laittaa nykyisestä työpaikastani ketään, jotteivät saa tietää että harkitsen vaihtoa.

Voinko laittaa arvostetussa asemassa olevan kaverini?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat