Vierailija

.

Kommentit (9)

mutta olen alkanut ihmetellä kun yht' äkkiä (esim vaipan vaihdon yhteydessä ensin leikitellään ja vauva hieman hymyilee ja on leikkisä) saa " kohtauksen" eli alkaa huutaa/ itkeä niin että on aivan punainen, otsa hiessä ja pelkään aina että henki loppuu kun vauva ei hengitä välillä.

Tilanteessa ppuhun aina rauhallisesti vauvalle ja silittelen häntä. " Kohtaukset" eivät kestä kauaa.

Meidän kohta 2v esiintyy noita urjan näköisiä kramppeja, kun suuttuu oikein kovasti tai ei saa tahtoaan läpi. Neuvolassa sanottiin olevan normaalia ja menevän ajan myötä ohi.Kauanko teillä kesti kohtauksia? Oletko itse havainnut jotakin keinoa tyynnytellä lasta tai itseäsi kohtausten aikana?t. pelästynyt äiti

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

1,5-vuotiaasta noin 3-vuotiaaksi huusi useamman kerran päivässä pitkiä aikoja lattialla, ihan mitättömistä syistä. Moni tuttu sanoikin että heidän lapsensa olisi jo oksentanut tuon huudon seurauksena, mutta ei meillä vaan.

ovat huutaneet selkä kaarella ja lopettaneet hengityksen hetkeksi, mutta eivät ole siltikään krampanneet.Kaksi voimakastahtoista ja yksi kesympi lapsi

yleensä tilanteen eivät kuitenkaan johtuneet varsinaisesti raivosta vaan hän satutti itsensä tilanteessa, josta häntä oli kielletty.Lapsi huutaa niin ettei muista hengittää, menee siniseksi ja hetkeksi tajuttomaksi samalla huuto lakkaa ja hengitys palautuu.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat