Vierailija

.

Kommentit (10)

Hyvä auto, tykkään kovasti. Kolme turvaistuinta mahtuu taakse ja koirat takakomppiin. Opelin tyyppivikoja on ollut muutamia (katsastukseen huollettu). Siis mies sanoo tyyppivioiksi. Itse en pahemmin tiedä mitä ne on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nissan Primera on vm-01 ja mitään noista "tyyppivioista" ei oo ilmennyt. Päinvastoin tää on ollut kaikista toimintavarmin auto meillä. Edellinen auto oli Ford ja se oli ihan susi!!!

meilläkin farkkuna, ostettiin uutena.

Muuten hyvä auto mutta on tuuli herkkä! Meillä ei ole ollut mitään vikaa ja auto on -06 ajettu on 65 000 ajan sillä ite työmatkat. Tilaa on hyvin.

Meillä on hyvin toiminut, kannattaa ostaa automaattivaihteella, jos meinaatte. Ostettiin autoliikkeestä, vähän ajettu. Mieheni halusi oston jälkeen vähän tietoja entiseltä omistajalta ja katseli huoltokirjaa, josko omistajan näkisi.Ei saanut selvää, luki vain firma joka oli omistanut auton, Hi-HI. Se ei sanonut meille mitään. Netistä luettiin että oli ollut joku esiintymisiä tekevä tai jotain sinne päin.Linja-auton kuljettaja tiesi valaista asiassa kun kerroin hauskasta firman nimestä. Maailma on pieni: n.10 km:n päässä ollut aiemmin käytössä, Janne Katajan.

En myöskään käsitä, että miksi pitäis olla automaattivaihteilla? Meillä ihan manuaalivaihteet 5+pakki.Meidän Primera on sellainen sporttisen näköinen ja muutenkin kiva. Kiihtyy tosi hyvin, eli ei jää kenenkään jalkoihin (2l moottori).Meillä jo toinen Nissan Primera, eli tosiaankin tykätään. Farkku Primera (tai Almera) ois seuraavana listalla.

Primerassa on tuo hinta/laatu-suhde meidänn mielestä kohdillaan.Ihan hyvin mahtuu viisihenkinen perhe ja ollaan tehty mökireissujakin, niin että kontissa on matkatavaroiden lisäksi kultainen noutaja. Tykkään ajaa niin kovasti etten anna pois nytkään vaikka perhe kasvaa yhdellä. Vaihdetaan kakkosauto johonkin pommiin johon tilapäisesti mahtuu enemmän porukkaa.

Toki jos olisi ylenmäärin rahaa vaihtaisin primeran uuteen Qashqai+2:seen. Ehkä sitten joskus

meil oli primera 03 ja voi että hyvänen aika mikä auto.. ajotietokone ihan susi, sen johdosta autoon jouduttiin vaihtaan nopeusmittaria yms. älkää vaan kysykö miksi... myös esp oli outo ja toimi miten sattui, oli siis ns. ensimmäisiä ko. laitteita. Lisäks siinä oli tosi lyhyet turvavyöt takana, et just ja just sai kaukalon Britaxin babysafe mahtumaan... muutoin kelpas meille.almera03 meil on taloussyistä yhä edelleen ja siinä sit prakaa jarrut. varsinkin käsijarru... Ja nää kaikki siis tyyppivikoja, eli ei oo meillä maanantaikappaleita.

Nissan Primera farmari ja ollaan tykätty. Näppärä auto ajaa, kiihtyy hyvin, edessä turvatyynyt, takana kolmet kolmipistevyöt. Tilaa on riittävästi sekä ihmisille että tavaroille. Meillä on takapenkillä kolme turvaistuinta ja hyvin mahtuu. 5-henkinen perhe ollaan ja mukana autossa on roudattu ihmisten lisäksi yhtäaikaa tuplarattaita, "yksösten" rattaita ja matkatavaroita.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat