Vierailija

Kun Jumala kyllä rakastaa jokaista lesboakin, mutta pitää lesbosuhdetta syntinä.

Kommentit (13)

syntiä, jota on vaikkapa panettelu, ylpeys, toisen halveksiminen...Lainaus:

On kyllä todella väärin papilta sanoa lesboparille, että Jumala siunaa heidän liittoa. Kun Jumala kyllä rakastaa jokaista lesboakin, mutta pitää lesbosuhdetta syntinä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kuka sitten loi ne ihmiset, jotka syntyessään on mahdotonta luokitella kummaksikaan (koska heitähän syntyy!)? Siis ihmiset, joiden sukupuolielimet eivät ole selkeästi miehen eikä naisen.

jos ei voi hyväksyä sitä, että papit ja muut tulkitsijat voivat sanoa aivan mitä haluavat ajasta riippuen.Jumala "sanoo" mitä ihmiset haluavat kuulla, joten jos se ei kelpaa niin suosittelen eroa kirkosta. Ainakin omaa omaatuntuani vastaan sotii paljon tuollainen "ihmisten miellyttäminen".

Lainaus:

Kun Jumala kyllä rakastaa jokaista lesboakin, mutta pitää lesbosuhdetta syntinä.


Raamattuhan on ihmisten kirjoittama kirja, joka on vielä kirjoitettu kuulopuheiden perusteella,

mitä Jumala siunaa tai ei siunaa? Oletko jutellut henk.koht.? Raamatussa puhuvat oman aikansa ihmiset, ei Jumala tai kukaan muukaan henkiolento. Jos et sitä ymmärrä, ei kannata muutenkaan kauheasti ääntä pitää.

juttu kun niin paljon löytyy ihmisiä, jotka tietävät Jumalan tahdon. Monesti olen ajatellut, että kyllä elämä vaan olisikin helppoa jos voisi asiaan kuin asiaan todeta, että tämä on Jumalan tahto. Usein näyttää vielä siltä, että ihmiset etsivät omille ennakkoluuloilleen ja peloilleen tukea Jumalan tahdosta. Kun en itse pysty hyväksymään erilaisuutta, ei sitä varmasti hyväksy Jumalakaan.Raamatussa on kommentteja monesta muustakin asiasta kuin ihmisen seksuaalisuudesta. Nämä eivät vaan kosketa ihmisen syvintä aluetta, eli seksuaalisuutta, niin ne eivät herätä niin paljon pelkoja/ennakkoluuloja ja keskustelua. Esim Raamatun mukaan kaikilla kunnon perheillä on orja. Miksi tästä ei kohista jos kerran aina täytyy vedota Jumalan tahtoon. Samoin mies on,Raamatun tekstin mukaan, oikeutettu hylkäämään vaimonsa mitä pienimmästä syystä. Ainoastaan nainen voi olla ns "avionrikkoja". Miehellä saa olla naisia miten paljon vaan, kunhan hän ei loukkaa toista miestä olemalla tämän vaimon kanssa. Ja mitä tulee ainoana oikeana tällä palstalla mainittuun miehen ja naisen väliseen liittoon, niin siinä naisen tulisi asettaa mies kaiken paitsi Jumalan yläpuolelle ja miehen tulisi rakastaa vaimoaan niin kuin Kristus rakasti ihmisiä - eli vaikka kuolla hänen puolestaan. MOniko liitoistamme täyttää nämä ihanteet?IHmisiltä tuntuu unohtuvan, että lopulta Jumala on suuri salaisuus. Me voimme etsiä häntä ja kysellä hänen tahtoaan. Mutta että tietäisimme Hänen ajatuksensa ja luomistyönsä perimmäiset suunnitelmat - tähän en aivan heti usko.

Jumala loi miehen ja naisen. Uskon vahvasti, ettei Jumala hyväksy kahden naisen jtai kahden miehen välistä suhdetta, saati sitten avioliittoa.

Lainaus:

Jumalakin siunaa mitä tahansa liittoa jos sen osapuolet:- ovat onnellisia

- rakastavat toisiaan

- pitävät huolta toisistaan

- tukevat toista
Eilisen parin häät kyllä liikuttivat minuakin, niin täynnä tunnetta olivat, että välittyi ihan kotikatsomoonkin. Kuinka kukaan voi sanoa, että tuon rakkauden siunaaminen on syntiä?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat