Vierailija

kaverini kanssa ja ollaan hänenkin kanssa noin päällisinpuolin kavereita, niin kun hän tuli sisään niin hän ei edes vilkaissut minuun taikka mieheeni siinä ovensuussa lainkaan ja eteisessä, vaan katseli seiniä ja lattiaa. Sanoi kyllä että moikka.

Minua ärsyttää sellainen ja hän vaikuttaa muutenkin sellaiselta selkärangattomalta tyypiltä. Meillä on yhteinen matka (kolmisin siis) suunnittelilla ja ajattelen kuinka tulen toimeen hänen kanssaan siellä.

En voi mitään sille että en pidä täälläisistä tyypeistä, tällä toisellakaverillani on taas aina suora ja avoin katse.

Kommentit (11)

ikäinen? JOku alle 18v? Onko ujo/hiljainen?Huonoa käytöstä! Lapselta ja murkulta vielä tuommosen jotenkin hyväksyy jos ujouttaan tekevät, muuten odotan ihmisiltä aikuismaista käytöstä. Suupalttina ei tosiaankaan tarvitse olla mutta perusasiat;silmiin katsominen, tervehtiminen, esittely yms kuuluvat hyviin tapoihin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kaverinkaveri olla kovinkaan innoissaan lähdössä sun kanssa matkalle.Yleensä toi katseen vältely on sitä että se ei tykkää oikein susta tai miehestäsi

ja tiedän että tämä tuttava saattaa kertoa asioita jotka ei muille oikeasti kuulu ja joista ao. henkilö ei edes kaikkea tiedä liittyen avioerooni, hän on puhunut siitä monelle muullekkin, vaikka ei siis tiedä asioiden oikeaa laitaa.ap.

On ihmisiä, joiden on VAIKEA katsoa toisia suoraan silmiin ja jotka kokevat sen, mitä sinä sanot avoimeksi ja rehelliseksi, uhkaavaksi ja aggressiiviseksi. Tuo silmiin katsomisen vaatimus on pelkästään länsimaisen kulttuurin ominaisuus, eikä se SUomessakaan ole mikään itsestäänselvyys. Juuri muualla sitä ei harrasteta ollenkaan. Meillä "suoraan silmiin" katsomista pidetään rehellisyyden merkkinä, mutta itse asiassa valehtelijat käyttävätkin juuri sitä "suoraa katsetta" peittääkseen valheensa. Suora katse on monille myös avoin haaste voimain mittelöön - kumpi joutuu ensin antamaan periksi ja kääntämään katseensa. Sitähän se on eläimillä alunperin ollut - suora tuijotus on haaste ja voimanosoitus, se alistaa toisen. Koita vaikka koiran kanssa. Kun katsot sitä silmiin, se joko alistuu sinulle tai alkaa murista... Sama pätee ihmisiin esim Aasiassa ja meillä täällä pohjoisessa. Jotkut länsimaisetkin ihmiset kokevat tämän herkemmin ja siksi katselevat seiniä ja lattioita. Kyse ei ole salaislusta tai lusmuilusta, vaan siitä, ettähän ei halua haastetilannetta kanssasi - tai kenenkään kanssa.

vaikka puheesta ei saakkaan välillä selvää. Olen tavannut hänet jo monta kertaa ja aina vaan saa oudomman kuvan.Hän kertoi avoimesti poikakaveristaan joka on mustasukkainen, eikä haluaisi päästä häntä reissuun ym. Sekin alkoi ihmetyttää, eihän menyt sellaisella biletysreissulle olla menossakaan.Hän puhuu kyllä siis, mutta se kehonkieli on jotenkin outoa. Hän lusmuilee kulmien alta ja tarkastelee salaa sivusta, ei katso suoraan kohti.ap.

kuulema lähteä sille matkalle, on innoissaan. Mutta ymmrrän kyllä että se "lusmuilu" kielii jostain ihme ennakkoluuloista taikka antipatiasta, kun eihän me tunneta edes.

Olen yrittänyt olla hänelle kohtelias, mutta en pääse häntä lähelle ollenkaan.

kaverisi on antanut sinusta tietyn kuvan, kertonut paljon sinusta ja luonut tietyn kuvan sinusta tälle toiselle. Suhtautuu nyt sitten varauksella sinuun sen takia? Arvailua vain.

Ei tarvi heti tuomita jos toinen nyt sattuu olemaan vaisu ensitapaamisessa.. Olisko ehkä niin että SÄ olisit sitten rohkeampana voinut reippaasti alkaa juttelemaan hänen kanssaan ja muodostanut sitten vasta käsityksesi..

Toki jos tyyppi sitten kaikenkaikkiaan on flegmaattinen niin sitten ei voi mitään..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat