Vierailija

Meidän hyvän ruokahalun omaavalle 6-vuotiaalle vielä onneksi riittää, mutta kuinkahan kauan menee kun poika haluaakin jo normaalin aterian..?

Sivut

Kommentit (44)

ellei ole älytön nälkä.Vanhin on 11v, sitten 8v ja 6v.

Nuorin syö kananugetit ja ranskalaisia jää aina syömättä, vaikka pitää niistä kovasti.Vanhin syö kyllä melkein aina koko lastenaterian, mutta ei se jaksa aikuisten ateriasta kuin sen hampurilaisen syödä. Niin ja juomana on aina mehua tai maitoa, sillä ne ei jaksa juoda limpsaa niin paljon kuin ateriaan kuuluu.

Hesessä saa sen juotavan jogurtin lisäksi ja ne ollaan aina viety kotiin juotavaksi.Oikeasti ärsyttää kun rahaa menee hukkaan, kun sanovat olevan kova nälkä ja haluavat kokoaterian ja sitten ei jakseta syödä läheskään kaikkea.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tajuatteko kuinka naurettavaa on lukea noita joidenkin kommentteja. Siis on se nyt jumalalauta ihan karseeta jos muutaman kerran vuodessa syö jossain koko aterian. Voi herrankuukeli sentään. Ja mitä sitten vaikka ne ranskalaiset on epäterveellisiä. Kasvattakaa ne lapsenne sillä tavalla että siitä ei tuu ongelma. Ei mun lapset käy yksin mäkkäreissä syömässä vaikka sen ikäisiä jo ovatkin että voisivat koulun jälkeen mennä. Ja silti ollaan muutaman kerran vuodessa lapsia viety KOKO ATERIALLE!!! Ei hyvää päivää täällä on sitten taas lyöty fiksut päät yhteen...

ja itse syön jonkun tavallisen kokoisen (aikuisten)aterian.Olemme kaikki hoikkia ja tutkitusti terveitä, hampurilaispaikoissa käydään n. kerran kuussa tai harvemmin, eikä silloin todellaakaan niuhoteta eikä kenenkään tarvitse jäädä nälkäiseksi!

ja lapseni haluaa sen lastenaterian, jossa on lelu tms. Eli meillä tilataan yleensä lastenateria + sitten ne 6 nuggettia lisäksi, joista poika syö osan ja loput syö vanhempi.terv. se vastaaja, jonka 6-vuotiaalle ei enää riitä lastenaterian nuggetit

Meillä 8 ja 5v pojat syövät aina omat ateriat, koska toiselle pitää olla hampparin välissä salaatti ja toisella pelkkä ketsuppi, ei kelpais eikä riittäis yhteinen ateria. Molemmilla kasvukausi menossa, ruokaa kuluu...

Käydään n.6vko:n välein uimasta tullessa, jolloin on kova nälkä.

Pitää kyllä olla aika niuho rasvojen suhteen, jos ei kärsi syödä kasviöljyssä paistettuja herkullisia ranskalaisia vaikka kerran kuussa.

Missä on ne mammat jotka syövät aterioita kerran viikossa, ei ainakaan näiden 40:n joukossa.

Esim, Hesen ateriassa tulee vielä juotava jogurtti mukaan. Maha pinkeenä ehkä jaksaisin itse syödä koko lastenaterian.

Pikaruokaloissa olen kyllä katsonut silmät ymmyrkäisinä millaisia annoksia aikuiset vetää ja vielä extrat päälle. Huh!

Kohta tänne varmaan rantautuu jenkkilä megahyper-ateriat millä ruokkisi jo pienen kylän.

6-vuotias jaksaa max puolet hampurilaisesta ja melkein kaikki ranskalaiset.Molemmat lapset pitkiä ja hoikkia. Niin tuo kuopus ei muuten tuon puolikkaan hampparin + ranskisten jälkeen jaksa mitään syödä koko loppuiltana...

jos niitä syödään harvoin, mutta kyllä on perheitä joissa hampurilaisella käydään joka viikko. Me taidetaan käydä harvemmin kuin kerran kuussa ja silloin 5v. ja 1v. syövät ranskalaisia. Hampurilaista ei kumpikaan suostu syömään, joten jos lastenateria otetaan, niin hampurilainen jää joko isälle tai äidille (äiti tosin syö yleensä salaatin).Ne jotka mesoavat yksistä ranskalaisista, niin olisi kiva nähdä mitä heidän lapset syövät kotonaan. Kenties shipsejä, makaronia, spagettia jne. Ovat muuten ihan yhtä huonoa tavaraa ravintoarvoltaan. Saatikka sitten ne karkit.Meillä ei kotona syödä eineksiä ja noita pasta yms. ruokiakin kohtuudella, joten en todellakaan koe huonoa omaatuntoa jos joskus lapsemme syövät ranskalaisia.

Syö lastenannokset ja joskus kärkkyy jätskiä jälkkäriksi, eli ei kai riitä.. ;)Itte syön tavallisen annoksen ja siitäkään ei meinaa mennä nälkä. Pari tuntia syömisestä olen taas jääkaapilla, sitä ne tyhjät kalorit kai tekee?Meillä lapset kasvaa ihan nätisti omilla käyrillään. Mutta liikkuukin ihan näppärästi, vaunuja ei olla käytetty koskaan jos ei pidempään lapsi ole jaloillaan ja silloinkin kävelee paljon eikä istu passattavana.Viikko sitten käytiin viimeksi mäkkärissä ja sitä edellinen kerta oli vissiin kolmisen kuukautta sitten.

Enempi olen huolissani saako lapsi laadukasta ja vaihtelevaa ruokaa muuten. Siis riittävästi kasviksia, kalaa, maksaa jne.

Nopsaa te ihmiset syötätte esim. nakkeja ja makkaraa "liikaa" tenavillenne. ;)

riittää ja olen 30v, tämä tullut testattua niin ettei lapset jaksaneet syödä yhtä ateriaa, alkuun puolitettiin yksi ateria ja katsottiin et jaksavatko vielä lisää niin sitten annetaan.

No yksi lastenateria jäi ja minä söin sen. JA hyvin riitti, se juomakin täyttää mahaa tosi paljon.ERi asia tieten pitääkö se miten kauan nälän poissa, minulla piti ihan niin kuin normaali kotiruokakin.JA hampurilaisbaareissa ei tule käytyä kovin usein, ehkä kerran kk.. Tai ei niinkään usein. JA onpa vakavaa jos muutaman kerran vuodessa vetää hampurilaisen nassuun.:) Ihan niin kuin kaikki söisivät kotona sen terveellisemmin....

niin kuvittelee että siinä on paljonkin enemmän energiaa kuin vastaavissa kotona, koska ollaan syntisessä pikaruokapaikassa. Kun taas jos kotona syötyään ravitsevan ison kotiruoka-annoksen (pihviä, salaattia ja perunamuusia sekä itse leivottua sämpylää) lapsi jättää puolet omasta pihvistään ja sämpylästään niin ei tee tiukkaakaan syödä lapsen tähteitä, koska se on hyvää itsetekemää kotiruokaa. Ja täyttää mahaa saman verran, mutta ei tunnu siltä.Lainaus:
On taas pieniruokaiset av-mammat liikkeellä kun just ja just jaksaa vatsa pinkeänä syödä puolikkaan hampurilaisen. Kyllä muhun uppoaa helposti McFeast ateria ilman että olen edes turvoksiin asti täysi. Ja ihan todellakin normaalipainoista porukkaa ollaan koko perhe.

6-vuotiaallemme ei riitä pelkkä lastenateria. Yleensä hotkaisee hampurilaisen hetkessä, sitten syö puolet tai 2/3 siskonsa hampurilaisesta. Ranskalaisista hän ei oikein välitä, mutta niitäkin menee vähintään puolet siitä pienestä annoksesta. Ja omenanpalat menevät myös kaikki, samoin kuin maito.Ja jos lapsella on oikeasti nälkä kun menemme tuonne, niin ruokailun jälkeen hän valittaa että hänelle jäi vielä vähän nälkä, ja voisi vielä syödä jotain. Mutta tyytyy kyllä siihen, että syödään seuraava ateria/välipala vähän normaalia aiemmin.

pitkä ja hoikka 9v tyttö ei syö koko ateriaa koskaan. Aina jää vähän hampurilaisesta tai ranskalaisista. Yleensä syö sen hampurilaisen muttei ranskalaisia.

3- ja 4- vuotiaat puolittaa tuon samaisen aterian ja heillä myös jää. JA yleensä ku hampurilaiselle mennään niin kaikilla on kunnon nälkä, ollaan esim lomareissulla tai oltu kylässä monta tuntia ja siellä ei ole tarjoilua ollut.

Ja on langanlaiha, pitkä poika.

Huolestuneille tiedoksi: MAX kerran kuussa, ulkomailla matkatessa sorrutaan kyllä helppouden ja nopeuden takia pikaruokaan useamminkin.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat