Vierailija

Näin Hamas ja muut palestiinalaiset islamistiset terrorijärjestöt kohtelee toisinajattelijoita ja Israelin kätyreiksi epäilemiään. Heidät teloitetaan mitä raaimmilla tavoilla julkisille paikoille ja heidän ruumitaan häpäistään.http://gamla.org.il/english/feature/lynch2a.htmhttp://arabracismislamofascism.wordpress.com/category/aeavs/Uhrien sisäelimillä myös juhlitaan ja niitä syödään.Missä ovat ihmisoikeusjärjestöt? Missä YK? Miksi kukaan ei ole kiinnostunut?

Sivut

Kommentit (22)

katsokaapa tästäkin vaika miten ihanan kypsän rauhanomaiesti ja veljellistä rakkautta osoittaen nämä muslimit suhtautuvat meihin muihin kuin israelilaisiin länsimaalaisiin...http://www.iltalehti.fi/nettitv/?28041026

Lainaus:

mutta kummallista on, miksi esim. täälläkin palstalla monet muslimit sanovat, että islam on rauhanuskonto, että sana islamkin tarkoittaa rauhaa. Kuitenkin muslimimaan johtajat ihannoivat "pyhää sotaa" ja terroriteoille ja väkivallalle on oikeutuksensa, koska toisuskoiset ovat islamin (ja samalla muslimien) vihollisia. Pitäisi heilläkin olla sen verran sivistystä, että ymmärtäisivät, mitä tarkoittaa uskonnonvapaus.mutta kummallista on, miksi esim. täälläkin palstalla monet muslimit sanovat, että islam on rauhanuskonto, että sana islamkin tarkoittaa rauhaa. Kuitenkin muslimimaan johtajat ihannoivat "pyhää sotaa" ja terroriteoille ja väkivallalle on oikeutuksensa, koska toisuskoiset ovat islamin (ja samalla muslimien) vihollisia. Pitäisi heilläkin olla sen verran sivistystä, että ymmärtäisivät, mitä tarkoittaa uskonnonvapaus.Lainaus:

islam ja arabit ovat todellakin pelottavan hulluja, ja terrorisoivat pelottelemalla koko maailmaa. ovat raakoja ja julmia barbaareja joka soisin oikeastaan häviävän täältä pallolta, vois olla paljon rauhallsiempaa ja turvallisempaa kaikilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ovat todellakin pelottavan hulluja, ja terrorisoivat pelottelemalla koko maailmaa. ovat raakoja ja julmia barbaareja joka soisin oikeastaan häviävän täältä pallolta, vois olla paljon rauhallsiempaa ja turvallisempaa kaikilla.ei, en ole juutalainen enkä kristitty tms, vaan ihan itse omia ajatuksiaan hallitseva ateisti

terrori väkivalta, joka pyrkii herättämään pelkoa ja kauhua ¶ Yleensä terrorilla pyritään joko säilyttämään valta (valtioterrori) tai horjuttamaan vallanpitäjien asemaa.terrorismi terrorin harjoittaminen ¶ Sukulaissanoista ks. ismi.terrorisoida harjoittaa terroriaterroristi terrorin harjoittaja

Naiset on kyllä IDF:ssä yleensä omissa oloissaan ja majoittuvat naishuoneissa. Minä olen kyllä ajatellut että Sar-Eliin vielä menisin, se on vain muutaman viikon pituinen ja sinne pääsee ulkomaalaiset. Sellaista vapaaehtoistyötä on, varmasti todella mielenkiintoista. Mahaliin olenkin jo liian vanha.Lainaus:

siellähän on miehet ja naiset sekaisin armeijassa, mikä ois kivempaa kun pukata komeen tumman juutalaisen vierssä.. eivät taida siellä edes mitään psyykettä testata siellä, mitä hullumpi sitä parempi.

syövät sisäelimiä ja häpäisevät ruumiita. Taidat olla joko juutalainen tai fundamentalistinen kristitty, ne levitää vaik mitä valheita. Julkaisevat omia "koraanejaan" (joissa kerrotaan Jeesuksen olevan jumala) sekä ylläpitävät islamilaisia sivustojaa.

mutta eihän esim tanskassakaan saa niitä tiettyjä sarjakuvia julkaista jne.mutta muslimit saa solvata ja pilkata kaikkia muita mennen tullen...hieno maailma!

- varaa välittömästi matka Gazaan

- hanki sieltä itsellesi hamasiin kuuluva mies

- kouluttaudu Hamasin taistelijaksiJa niin saat kokea täysin rinnoin sitä puhtautta.T: ei-ap ja ei-helluntailainenLainaus:

Mene ap hellarikokousees ulisemaan, täällä KUKAAN ei kaipaa sua.

Minuakin kaipailtu, täytyy kyllä todeta teille että en ole tämän ketjun aloittaja. Mutta iloinen olen siitä että moni muukin näkee Hamasin ja muiden terroristijärjestöjen pahuuden.Islam vie maailman tuhoon. Mutta onneksi on IDF ja urheat sotilaat. He taistelevat eturintamassa tätä pahuutta vastaan.

http://www.youtube.com/watch?v=_cFT3P4msOwhttp://www.youtube.com/watch?v=6Ky7HZ-guR0&feature=relatedTotuutta siitä mikä Islam on siis ei saisi ilmeisesti näyttää.Elokuvassa esitetään Koraanin lauseita, muslimien omia käsityksiä ja konkreettisia tekoja, jotka tekijät perustelevat islamin pyhillä kirjoituksilla. Tuomioistuimen mukaan Wilders on ilmeisesti syyllinen elokuvassa esiintyneiden, vihaa saarnaavien imaamien lausuntoihin.Se on niin kiinnostavaa, että jos joku kertoo, kuinka imaamit moskeijoissa huutavat kuolemaa vääräuskoisille ja yllyttävät väkivallantekoihin kristittyjä ja juutalaisia vastaan sitä ei saisi näyttää, vaan tämän näyttävä saa itse syytteen.Jokohan olemme liian kauan nöyristelleet Islamin edessä, Islam on jakanut maailman kahteen kenttään, Sodan huoneeseen (siellä ei Islam vielä vallitse) ja Islamin huoneeseen (siellä Islam vallitsee)Suomi kuten muutkin Länsi-Euroopan maat kuuluvat sodan huoneesen.

Nämä Hamasit ja muut islamistiset terrorijärjestöt kohtelevat toisinajattelijoita mitä raaimmilla tavoilla, nytkin Hamas oli teloittanut ja kiduttanut useita niitä, joita epäiltiin Hamasin jäsenten olinpaikkojen kertomisesta, eikä mikään ihmisoikeusjärjestö ole kiinnostunut.

siellähän on miehet ja naiset sekaisin armeijassa, mikä ois kivempaa kun pukata komeen tumman juutalaisen vierssä.. eivät taida siellä edes mitään psyykettä testata siellä, mitä hullumpi sitä parempi.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat