Vierailija

Meillä siis ensimmäinen nuha! Vauva (8kk) todella tukkoinen, yöllä ei juuri nukkunut. Niistimellä ei anna niistää kuin väkisin! Kuumetta ei varsinaisesti ole olllut (vähän normaalia lämpöisempi 36.6 norm. 35.5). Pelottaa, että räkä menee poskiin :(Räkä läpinäkyvää mutta paksua. Onkohan flunssaa vai vilustumisesta?? Tarvitsisikohan viedä lääkäriin?Anteeksi tietämättömyyteni!

Kommentit (9)

en kyllä oo varma saiko noin pienelle laittaa. Meillä laitetaan patterin päälle märkä pyyhe niin saa kostean ilman ja nenätippoja tosiaan..

voit myös kokeilla vähän lämmintä saunaa, et antaa oikein vesihöyryä vaan kun vettä viskaa kiukaalle...

Nenäfriida? Ei kun mulla on just tuo pikkuniistäjä! Mistä noita nenäfriidoja saa? Ei ole kyllä tippojakaan :( Täytyypä lähteä sitten apteekkiin.Kiitoksia vain vastauksestasi 2

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on laitettu yön ajaksi eucalyptus-tippoja 3-5 tippaa (eteerinen öljy) nenäliinaan ja nenäliina johonkin sängyn lähelle, niin se on helpottanut pienen hengittämistä.Poskiin menemistä ei tarvitse pelätä, sillä noin pienellä ei vielä ole poskiontelot muodostuneet eivätkä ne voi siten tulehtua. Pienillä nuha menee yleensä korviin. Mutta sängynpäätyä vain ylös!

suosittelen sipulisilppua kippoon/ harsoon, vaikka sukkaan tyynyn viereen , sängyn pää ylös

aluksi kokeiltiin suolatippoja, yrttiöljyjä, mutta sipulisilppu on ainoa oikeesti hyvä ollut meillä, nuorimmalla (3v) ei olla kertaakaan käytetty mitään nenästä imuvälineitä.Sipulin huonopuoli on karsee lemu, mutta mieluummin nukun vaikka lemussa kun ramppaan ja heijaan koko yön ja päivän muksua.

esim. puhelinluetteloissa sängynjalkojen alla. Niistät nyt vaan väkisin (onhan sulla Nenäfriida eikä Ainun pikkuniistäjä?) ja päälle Nasolin-tippoja (nekin vaikka väkisin). Ne pitävät nenän hyvin auki monta tuntia.Sängyn päätyyn voi ripustaa sukan sisään sipuli-valkosipulihaketta tai vanulapussa jotain "minttutippoja", PoHoa tms.

niin apteekissahan myydään sellaisia höyryhengityslaitteita. Eli ei tarvitse pelleillä kuuman veden tai suihkun kanssa... Mutta se nyt on sellaista hypetystä jo ellei kyseessä ole astmalapsi tms. :-)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat