Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Voidellaanko millään?

Tehdäänkö ihan tavallinen taikina?

Kommentit (8)

Lainaus:

Osaatko muuten kertoa, miksi rasvaa sisältänyt kuivakakku takertui pestyyn, kuivattuun, mutta ei rasvattuun vuokaan, johon ei koskaan ennen ole tarttunut? Ei osannut tupperin myyjä selittää...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ihan tavallinen taikina tehdään. Ennen ensimmäistä käyttökertaa peset ja voitelet vuoan. Seuraavilla käyttökerroilla ei enää voidella, ainoastaan huuhdellaan ennen käyttöä. Nosta vuoka uuniritilän päälle, ei pellille, jotta paistuu tasaisemmin. Silikoni kestää max. 230 asteen lämpöä. Hyviä leivontahetkiä!

Mulle sanottiin joskus, että jos pesee käsin, ei tarvitse voidella eikä tartu, mutta jos pesee koneessa, täytyy voidella joka kerta, muuten tarttuu.

Osaatko muuten kertoa, miksi rasvaa sisältänyt kuivakakku takertui pestyyn, kuivattuun, mutta ei rasvattuun vuokaan, johon ei koskaan ennen ole tarttunut? Ei osannut tupperin myyjä selittää...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat