Vierailija

Onko sellaista ihan alkuraskaudessa? Millaista se on? Onko jollain kokemuksia?

Kommentit (6)

Ovulaatiosta olis nyt jotain 10 päivää, hyvin hyvin karkea arvio. vessassa käydessä paperiin tuli pieni tippa verta enkä keksinyt mitään muuta syytä tähän hätään(menkat ei siis vielä pitäis olla kyseessä). Vauva olis todella tervetullut joten toiveet ehkä liiankin korkealla. Aiemmissa raskauksissa en tällaista huomannut joten hieman kysymysmerkki olen. kiitos paljon vastauksesta!

Mä merkaan tämän ketjun, voin sitten viikon päästä tulla kertomaan miten kävi ;)Eli meillä ei ole yritetty vauvaa ("ehkäisynä" keskeytetty...), mutta eipä tuo maailma kaatuisi vaikka nyt raskaana olisin. Tänään huomasin pyyhkiessä vaaleanpunaista(!?) vuotoa ja googlettelin aikani kuluksi mitä tämä voisi olla (ehdin jo miettiä kaikkia kauhuskenaarioita eri sairauksista sun muista...). Ekassa raskaudessa ei todellakaan ollut merkkiäkään tällaisesta...Katsotahan kuinka käy!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on vauva tervetullut, mutta emme ole aktiivisesti yrittäneet :) Nyt kuitenkin viimeiset menkat n. 9.4 ja kierto n. 29 ja elettäessä vappua on tiistaina 28.4-29.4 vähän vaaleanpunaista vuotoa ja hyytymän näköinen möykky.. Mietin vaan että voisiko se olla kiinnittymisvuotoa? Etoo hieman ja tissit tuntuu aroille.. En ole perehtynyt noihin laskennan saloihin ja olisin kiitollinen jos joku auttaisi :) Mitähän tämä on :)

Alkion kiinnittymisen aikoihin, kun se "porautuu" kohdun limakalvoon. Eli suunnilleen viikon päästä oletetusta hedelmöityksestä ja noin viikko ennen kuin menkkojen pitäis alkaa. Minusta tuntuu, että siitä kyllä enemmän puhutaan kuin sitä todellisuudessa naiset havaitsee. Itselläni kolmas raskaus menossa, enkä ko. vuotoa ole havainnut, vaikka ihan tarkoituksella nämä muksut on alkuunsa saatu ja yritetty ovista bongata ja kaikkia mahd. oireita seurata...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat