Vierailija

meidän ekaluokkalainen tyttö on selvästi alkanut välillä haisemaan hielle. Kesällä en huomannut mitään, mutta nyt talvella kun on talvivarusteet päällä ja peuhuaa ulkona, niin selvästi tuoksahtaa joskus kun tulee sisään ja ottaa takin pois. Haistelin sitä takkia, ja siinäkin selvästi haisee hiki vähän kainaloiden kohdalla. Mitä tämä tarkoittaa?? Ei kai mitään murrosiän alkamista?!

Kommentit (4)

Meilläkin esikoisella alkoi hiki haista siinä ekaluokan aikana. Varsinkin jumppatuntien jälkeen.Murrosikä tuli ehkä vähän aiemmin kuin joillain. Kuukautiset alkoi, kun hän oli 12v5kk ja sitä ennen oli alkanut mm. karvojen kasvu ja rintojen kasvu myöskin. Pituuskasvu otti tosi spurtin juuri ennen menkkojen alkamista. Tyttö kasvoi varmaan 10 senttiä vuodessa!

tosin tyttö jo nyt 8v, mutta alkoi jo 7v haista hielle touhuttuaan ulkona. Tutkimuksissakin käytiin, mutta mitään vikaa ei löytynyt. Sanottiin vaan, että kypsyy vähän varhemmin kuin toiset.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pari kesää on mennyt nuuhkiessa, nyt talvella ei haise erityisemmin. En oo jaksanu murehtia. Ajattelen että on tullut mummoonsa joka on haissut hielle jo pikkutyttönä, menkatki alkanu kuulemma 9-vuotiaana... Pestään kainalot tarvittaessa ja puhdas paita päälle.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat