Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

viimeisen vuoden aikana suhde on rapautunut pahoin.......aikamoinen solmu. Tuntuu, ettei kumpikaan välitä toisesta ja ollaan jotenkin pattitilanteessa. Huomaan itsestäni, että olen jotenkin katkeroitumassa, mikä on tosi tympeää....Nyt on sitten "viimeinen niitti?" Seksikin on lopahtanut....ei voin sanoa että en ole tänä vuonna n''''''''''ut. Aiemmin tämän suhteen ei ole ollut ongelmia.Kaikenlaista on tapahtunut, ei kuitenkaan pettämistä tms. -tietääkseni.Taitaa olla joku 7 vuoden kriisi, ollaan oltu pian 8 vuotta kimpassa. Meillä on kaksi ihanaa lasta ja täytyisi jotenkin saada tällainen kyräilevä tilanne pois ja kysymys kuuluukin, että onko joku oikeasti saanut apua jostain parisuhdeneuvonnasta? Jostain luin, että ne jotka on käyneet parisuhdeneuvonassa niin eroavat herkemmin. Uskon, että se johtuu osittain tietenkin siitä, että ne jotka sinne hakeutuvat ovat jo aikeissa erota?Mutta jotain tarttis tehdä, koska jos tämä tilanne jatkuu, niin ero varmasti tulee......

Kommentit (4)

En nyt voi sanoa, että kauheesti apua olis ollut. Meidän ongelmana oli kauheat riidat (ei fyysistä), johon haettiin syytä eli mistä riidaat johtuu. Tarkoituksena oli kartoittaa riidan syy eikä poistaa niitä. Nyt kun syyt tiedetään, on riitoja edelleen lähes yhtä paljon kuin ennenkin. Nyt me vaan tiedetään mistä ne johtuu. Meidän pitäis ehdottomasti käydä siellä vieläkin.

on että haimme apua liian myöhään.Kävimme muutamn kerran ja se auttoikin hetkeksi mutta toista ei voi muutta jos katsoo että toimii oikein joten erosimme puoli vuotta käyntien jälkeen. Meillä tosin oli henkistä väkivaltaa ja lopuksi meni niin tappeluski että näin parempi.

Jotkut ovat saanet apua esim.vanhempani jotak ovat olleet yhdessä jo 31 vuotta.

Riippuu aivan miten omaksuu ammatti-ihmisen neuvot

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat