Vierailija

Asiahan on tosi kamala, mutta mua ärsyttää aivan tajuttomasti miehen asenne.

Mies makailee sohvalla ja huokailee. Siis ei tee mitään. Yritän ehdottaa, mitä voisi tehdä ennen oikeasti firma menee konkurssiin.Tunne itseni tosi itsekkääksi, kun en osaa myötäelää :(Tekisi mieli ottaa miestä niskasta kiinni ja sanoa, että tee jotain

Kommentit (6)

Jenkit ei oikein pidä edes yrittäjänä sitä joka ei yhtä konkkaa ole tehnyt.

Sellainen ei tiedä missä raja kulkee eikä ole yrittänyt tosissaan.

Ajattelee, että aivan sama, mennyt mikä mennyt...Mutta nyt tarvitaankin sinulta järkeä ja kylmäpäisyyttä! Onko kyse toiminimi vai oy? Jos on toiminimi, niin kaikki firman velat on miehen henkilökohtaisia ja sehän laittaa koko teidän talouden sekaisin. Jos oy, niin mies vastaa vain osakepääomalla.Jos toivoa ei ole menetetty ihan vielä, niin koita potkia miestä liikkeelle, sopimaan maksuajoista pankkiin, verottajalle, minne nyt onkin velkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yritä puhua miehen kanssa rauhallisesti, katsotte yhdessä läpi vaihtoehdot. Onko se nyt sitten iso asia, jos oy menee konkurssiin? Siinä ei paljon "potkiva" ja "nalkuttava" vaimo auta, kun masennus lykkää päälle, seinä on joka puolella vastassa ja ei näe enää ulospääsytietä. Eikö ole toisaalta hyvä, että mies osaa ottaa rauhallisesti? Hänähän on tehnyt paljon töitä vuosia, joten ehkä sitä voimaa ei riitä nyt ratkaista asioita ja aina niitä asioita ei pysty edes ratkaisemaan.Mitä te menetätte konkurssissa? Okei, osakepääoma, mutta onko yrityksellä sellaista omaisuutta, mikä menee? Onko teidän asunto pantattu yrityksen lainoihin? Minkä alan yrityksestä on kyse?

Mies on tehnyt ympäri vuorokautisia päiviä ennen tätä taantumaan. Hän sanoi, että nyt tuntuu että joka puolella tulee seinä vastaan yrittää mitä vaan.Firma on on onneksi oy.

Minä en usko että kaikki mahdollinen on tehty ja siksi on vaikea ymmärtää miehen asennetta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat