Vierailija

Minne kannattaisi mennä 3 ja 6 vuotiaiden lasten kanssa kesällä? Olen kuullut paljon hyvää Kreetasta. Suositelkaahan hyviä kohteita.

Kommentit (6)

ihana istua siellä illalla syömässä, lapset voi suoraan mennä sitten siihen rannalle ravintolasta leikkimään, voiko parempaa ravintolan "leikkipaikkaa" olla. Muutenkin todella lapsiystävällinen kohde. Me ollaan oltu siellä 3 kertaa, nyt viime vuosina ollaan siirrytty Kreikkaan, mutta kyllä tuolla Alcudiassakin haluan vielä joskus käydä. Tosin, nyt meidän lapset jo kouluikäisiä, sopii ehkä just parhaiten alle kouluikäisille lapsille. 4

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sitten tietenkin yksi vaihtoehto lapsiperheelle on Bulgarian Sunny Beach, pitkä hieno hiekkaranta ja paljon ilta-aktiviteettiä myös lapsille.

Oltiin pari vuotta sitten all inclusive pari viikkoa, oli aivan mahtavaa. Lapset oli tuolloin 10 ja 3. Tietysti jos erityisiä elämyksiä haluaa niin niitä ei ehkä tästä lomakohteesta saa ellei sitten lähde autoilemaan tms. Meille riitti löhöily ja nautiskelu lasten kanssa, yhtenä päivänä vuokrattiin auto ja bussilla käytiin naapurikylissä. Hotellilla on iso uima-allas ja riittävästi aktiviteetteja. Viime vuonna ei ehditty saada enää matkaa, joten mentiin Rodokselle, mutta vahingosta viisastuneena aiomme jatkossa varata matkan aiemmin tähän samaan kohteeseen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat