Vierailija

Säikähdin varmasti turhaan mutta paitoin äsken pannulla kanapihvejä tosi tummiksi ja hyviksi. Olivat ihan kypsiä muuten kauttaaltaan mutta minun pihvissä oli keskellä ihan vähän veren näköistä. Sylkäisin palan suustani ja vein roskiin ja sitten leikkasin tuon alueen irti pihvistä ja söin loput. Voisiko joku lohduttaa ja snaoa että en voi saada listeriaa tai mitään muuta tommosesta. Siis verinen kohta oli tosi pieni ja pihvin ois pitäny olla täysin kypsä. Olen vasta plussannut.

Kommentit (2)

Joten ei kuulosta todennäköiseltä, että pihvisi olisi edes ollut raaka. Listeria- tai salmonellariski on muutenkin tosi pieni. Älä huolestu.

Raa'assa broilerissa on salmonella riski, mutta suomalaisissa broilereissa äärimmäisen harvoin tavataa sitä. Eli älä turhaan stressaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat