Vierailija

Onko joku pornosivusto?

Kommentit (11)

siellä etistään netissä seksiseuraa omalta alueelta tms.

aikuitsen deittisivusto, oletan että tässä kohtaa pitää sanoa valitettavasti...?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eli en hirveästi huolestuisi jos joku on uteliaisuuttaan käynyt vilkaisemassa. Eikä sieltä oikeasti taida ainakaan täkäläistä seuraa löytyä, kyllä salarakkaat haetaan jostain ihan muualta.

mutta netti on siis pullollaan toinen toistaan ihmeellisempiä sivuja, joihin varmaan jokainen meistä josku s eksyy ihan vaan silkasta mielenkiinnosta ja uteliaisuudesta.mutta jos toistuvasti käydään, kuten vaikka täällä av-palstalla, ei se ole vahinko vaan ihan oikeasti jokin mielenkiinon kohde ;)Lainaus:

therapistfinder.com.

en minäkään pelihousujani repisi vielä siitä että tuo sivu löytyy kerran tai pari sivuhistoriasta.mutta jos se alkaa siellä sivuhistoriassa esiintyä säännöllisesti, tai sinne on luotu oma profiili, katseltu muita ihmisiä, oltu yhteyksissä ja viestitety, harrastettu nettiskeisiä tms,

niin silloin olisi varmaan jo paikallaan vakava keskustelu.t:.2

Lainaus:

Tuohan tunkee tyrkylle miljoonilla aikuisille suunnatuilla viihdesivustoillaeli en hirveästi huolestuisi jos joku on uteliaisuuttaan käynyt vilkaisemassa. Eikä sieltä oikeasti taida ainakaan täkäläistä seuraa löytyä, kyllä salarakkaat haetaan jostain ihan muualta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat