apua ...unohdin maidot eteiseen. Siinä ne oli 1h 15min ennen kun pistin kaappiin

Vierailija

Monta maito tölkkiä oli pussissa. Onko maidot nyt pilalla?Uskaltaako niitä käyttää silti. kauan maito säilyy hyvänä huoneenlämmössä?

Kommentit (13)

Vierailija

Ja kunnan terveysviranomaiset heti kun saavat täydelliset suoja-asut maskeineen puettua. Palokunta tulee hävittämään hengenvaaraslliset nesteet.

Vierailija

hän on rakentanut meille sellaisen jääkaappikärryn kaupassa käyntiä varten. Kaasupullolla toimii. Minä menen sinne sisään istumaan ja mies työntelee sitä maitokärryillä kaupassa. Saadaan kaikki kylmätarvikkeet suoraan sinne "kuplaan"....

Vierailija

pilaantunutta maitoa, ei siitä ole raskaudelle vaaraa. Oksentaahan monet muutenkin raskaana ollessaan... Maito happanee pilaantuessaan sen verran pahan makuiseksi, että veikkaan että eka kulauksen jälkeen tule se yksi yrjö eikä muita seuraamuksia tule. Mitään listeriaa ei pastoroidusta maidosta saa vaikka seisottaisit sitä viikon patterin vierssä.

Vierailija

vaan hapantuu ja mahdollisesti juoksettuu. En usko, että noissa maidoissa on mitään vikaa, mutta vaikka olisikin, maussa ja koostumuksessa on vikaa eikä maito ole vaarallista.

Vierailija

Mutta se kassa aina katsoo nenänvarttaan pitkin kun hihnalla on läjä tyhjiä maitopurkkeja.. Ja jotkut läskipersemammat kans tuijottelee..

Vierailija

hei meidän perhe käyttää pastoroimatonta maitoa,ja joskus olen sen äpärillisenkin unohtannu keittiön lattialle, kun muksut on kiljunnu. ja ihan hengissä ollaan.Joten no hätä, et kuole eikä se mukulasikaan siellä mahassa, kuole ainakaan tuohon maitoon.

Vierailija

Kun menee Prismaan, pitää ensin hakea maitotuotteet ja mennä äkkiä kassalle ja viedä maitotuotteet kotiin.

sitten kuiva elintarvikkeet ja muut kauemmin säilyvät ja ne kotiin.

Kolmas keikka pakasteiden takia ja niiden kanssa pitää olla tosia tarkkana, mennään aina miehen ja anopin kanssa, että saadaan nopeasti poimittua pakasteet kärryihin, kiireesti kassalle ja onneksi kolme ihmistä pakkaa ne kyllä tosi pian kylmä laukkuun.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat