Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Voiko niitä pakastaa eism. viipaleina vai pitääkö niistä tehdä ensin jotain?

Kommentit (18)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Muistaakseni Hanna Partanen suositteli pakastettua banaania terveelliseksi karkiksi. Kannattaisi osa varmaan kuitenkin käyttää johonkin leipomukseen tai jälkkäriin.

Toki voit leipoakin jotain, mutta viipaleina tai "tikkuina" niista tulee tosi hyvaa pikkunaposteltavaa - lahin korvike jaatelolle minun mielestani :)



Jos pakastat viipaleina, niin pakasta vaikka lautasella tai leivinpaperin paalla, niin etta palat pysyvat erillisena, on helpompi ottaa. Syodaan siis puolijaisena, kuten joku tuossa sanoikin.

Ja sitten tehnyt niistä pirtelöä laittamalla niitä rasvattoman maidon sekaan ja soseuttamalla sauvasekoittimella. Edes makeutusainetta ei tarvitse vaan on jäätävän hyvää sellaisenaan :)!



Sit tuttu neuvoi että muussaa banaanin haarukalla ja laittaa sekaan kaakaojauhetta (mielellään ei sokeriversiota) ja pakastimeen niin saa kevyttä "suklaata"

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat