Hei Sinä joka ilmoitit collie koiran kadonneen

Vierailija

Aamulla eräs nainen kertoi Ryttylän bussipysäkillä, että irrallaan oleva collie oli viikko sitten läheisellä pellolla. Nainen ei nähnyt tarkemmin oliko korva lurpassa tms. mutta tunnisti collieksi. kerrroin kadonneesta tai jopa varastetusta colliesta. (mietti myös voisiko olla se collie joka jostain telkkuohjelmassa ja annettiin Ryttylään,,,)Toisaalta jos koirasi on ollut ilman kotia tähän asti, voisiko sen olla mahdollista selviytyä näin pitkälle.Kerroin tuntomerkit johon nainen vastasi ettei varmaan saisi kiinni jos näkisi. Ryttylä on paikka lähellä Riihimäkeä, Siinä on sellainen "Makkaramäkli" jossa ulkoileee koiria, sen läheisellä pellolla oli collie. Ikä? Väri? Korva? koska näki kaukaa.Jos jollain on yhteystiedot omistajaan, voisiko vinkata tästä kuulemastani. Minä en ole ottanut tietoja silloin ylös kun täällä niitä oli.

Kommentit (4)

Vierailija

omistaja voisi tänne laittaa ilmoituksen jos kerran täällä ilmoitellut :)Olin juuri metsästämässä tätä viestiä kun muistin aamulla sen lukeneeni.

ja nyt täällä on viesti, että koira löytynyt.

Vierailija

Joku joulukuun alussa kadonnut ja kai varastetuksi epäilty collie ainakin oli löytynyt hyvin pian, viestit koiran katoamisesta vaan lähtivät leviämään niin tehokkaasti että niitä tulee edelleen s.posteihin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat