Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

puukkomies hyökkäsi päiväkotiin!

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

oli sitten vammainen, vanhus, mielisairas, väsynyt kotiäiti tai ihan miten vain. Näin saadaan lakkautettua laitoksia kun kotiutetaan niitä, jotka aiheuttavat vain harmia itselleen tai muille joutuessaan pärjäämään omillaan puuttellisilla votukipalveluilla tai ilman tukia lainkaan.

Vierailija

oli sitten vammainen, vanhus, mielisairas, väsynyt kotiäiti tai ihan miten vain. Näin saadaan lakkautettua laitoksia kun kotiutetaan niitä, jotka aiheuttavat vain harmia itselleen tai muille joutuessaan pärjäämään omillaan puuttellisilla Avotukipalveluilla tai ilman tukia lainkaan.

Vierailija

kun kerran täällä "lintukodossa" Suomessakin on ollut näitä kouluammuskeluja niin olen sydän syrjälläni pelännyt että koska joku hullu keksii että hän saa "enemmän huomiota" satuttaessaan pieniä viattomia ja avuttomia lapsia.Voi hyvä luoja sentään tätä tämän päivän ihmisten pahuutta.

Vierailija

meillä oli nimittäis myös äskettäin ovet lukossa ja vartija ovella koska oli uhkailtu päiväkotiaajattelin vain että onko nyt kovinkin monessa paikassa ollut vastaavaa

Vierailija

pitäsiköhän päiväkoditkin olla lukossa päivisin ja vartija ovella. Tuntui kamalalta lukea tuo, kun meillä on kohta ajankohtaista tuo päiväkotiin vienti.Mikä ihmisiä oikein vaivaa, kun tuollaista tehdään.

Vierailija

Lainaus:

pitäsiköhän päiväkoditkin olla lukossa päivisin ja vartija ovella.
Mutta kyllähän sen oven pitäisi olla oikeasti lukossa ja/tai henkilökunnan sitä vahtia, ettei lapset lähde omille teilleen? Se kai on suurempi vaara.

Vierailija

taas yksi hyvä esimerkki siitä, että pienten lasten, erityisesti vauvojen paikka olisi äidin kanssa kotona, eikä päiväkodissa....

Vierailija

Dendermondessa järjestetyssä tiedotustilaisuudessa puhunut Belgian sisäministeri Guido De Padt ja paikallisen poliisin edustaja kertoivat 13 puukotetun lapsen olevan kriittisessä tilassa. Heistä kolmen tila on erittäin vakava. Uhreja hoidetaan lähialueen eri sairaaloissa.

Vierailija

annetaan lääkkeitä vaan kouraan, ja toivotaan parasta. Tässä syy..Ennen mielevikaiset pistettiin "hullujenhuoneeseen". Nyt vaan taputetaan päähän!!

Vierailija

päivisin ovet lukossa.

Just kysyin yksi päivä, kun olin menossa hakemaan eskarilaista kotiin, ja ihmettelin tietysti kun en päässyt sisään =)Ihan hyvä että pitävät kiinni ja jatkossa varmaan aika monessa paikassa pidetään.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat