Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kommentit (20)

oli sitten vammainen, vanhus, mielisairas, väsynyt kotiäiti tai ihan miten vain. Näin saadaan lakkautettua laitoksia kun kotiutetaan niitä, jotka aiheuttavat vain harmia itselleen tai muille joutuessaan pärjäämään omillaan puuttellisilla votukipalveluilla tai ilman tukia lainkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

oli sitten vammainen, vanhus, mielisairas, väsynyt kotiäiti tai ihan miten vain. Näin saadaan lakkautettua laitoksia kun kotiutetaan niitä, jotka aiheuttavat vain harmia itselleen tai muille joutuessaan pärjäämään omillaan puuttellisilla Avotukipalveluilla tai ilman tukia lainkaan.

kun kerran täällä "lintukodossa" Suomessakin on ollut näitä kouluammuskeluja niin olen sydän syrjälläni pelännyt että koska joku hullu keksii että hän saa "enemmän huomiota" satuttaessaan pieniä viattomia ja avuttomia lapsia.Voi hyvä luoja sentään tätä tämän päivän ihmisten pahuutta.

meillä oli nimittäis myös äskettäin ovet lukossa ja vartija ovella koska oli uhkailtu päiväkotiaajattelin vain että onko nyt kovinkin monessa paikassa ollut vastaavaa

pitäsiköhän päiväkoditkin olla lukossa päivisin ja vartija ovella. Tuntui kamalalta lukea tuo, kun meillä on kohta ajankohtaista tuo päiväkotiin vienti.Mikä ihmisiä oikein vaivaa, kun tuollaista tehdään.

Lainaus:

pitäsiköhän päiväkoditkin olla lukossa päivisin ja vartija ovella.
Mutta kyllähän sen oven pitäisi olla oikeasti lukossa ja/tai henkilökunnan sitä vahtia, ettei lapset lähde omille teilleen? Se kai on suurempi vaara.

Dendermondessa järjestetyssä tiedotustilaisuudessa puhunut Belgian sisäministeri Guido De Padt ja paikallisen poliisin edustaja kertoivat 13 puukotetun lapsen olevan kriittisessä tilassa. Heistä kolmen tila on erittäin vakava. Uhreja hoidetaan lähialueen eri sairaaloissa.

annetaan lääkkeitä vaan kouraan, ja toivotaan parasta. Tässä syy..Ennen mielevikaiset pistettiin "hullujenhuoneeseen". Nyt vaan taputetaan päähän!!

päivisin ovet lukossa.

Just kysyin yksi päivä, kun olin menossa hakemaan eskarilaista kotiin, ja ihmettelin tietysti kun en päässyt sisään =)Ihan hyvä että pitävät kiinni ja jatkossa varmaan aika monessa paikassa pidetään.

ja kohta ihmiset on kieltämässä puukotkin..Ja mitä siihen lintukotoon tulee,, no supistakoon vielä vähän mielenterveystyöstä. niin saavat kieltää koko ihmisyyden.

Lainaus:

taas yksi hyvä esimerkki siitä, että pienten lasten, erityisesti vauvojen paikka olisi äidin kanssa kotona, eikä päiväkodissa....
Että tätä samaa jaksetaan jauhaa, oli aihe sitten mikä tahansa. Lopettaisit jo kiitos.

Ja takalaisten uutisten mukaan tekija _oli_ jo psykiatrisessa sairaalassa hoidossa... Eli nyt ei sitten ollut ehka kyse hoidon puutteesta, vaan ennemminkin siita etta potilaan vaarallisuus oli arvioitu vaarin. Ja taalla on muuten yleensa aina tarhojen/koulujen ovet lukossa ja monissa vartijoitakin toissa, eli tuossa on kaynyt monessa mielessa aivan kammottavan huono tuuri. Hirvean pahalta tuntuu enka voi muuta kuin ajatella niita lapsiraukkoja ja heidan vanhempiaan...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat