Seuraa 

paljonko maksetaan, miten tapahtuu käytännössä?Pystyykö luovuttamaan jos äidillä käytössä astmalääkitys?

Kommentit (2)

mutta luulen, että astmalääkitys on este. Buranankin jälkeen pitää pitää 24h taukoa. Juju on siinä, että pienillä keskosilla on jo kaikenlaista lääketta niin jos maidosta tulee yhtään mitään lisää, voi tulla ongelmia yhteensopivuuksien kanssa, koska kyseessä ovat kuitenkin varsin pienet ja heikot vauvat. Toinen sääntö on, että luovuttaa saa vain siihen asti kun oma vauva on 6kk.

HUS:in äidinmaitokeskuksen sivulta kopioitu:"Tuleeko Sinulta enemmän maitoa kuin oma lapsesi tarvitsee? Harkitse luovuttamista, jos sinulta tulee 2-3 dl ylimääräistä maitoa päivässä ja synnytyksestä ei ole kulunut yli kahta kuukautta.Tarvitsemme laadultaan ehdottoman luotettavaa äidinmaitoa. Luovutuksen edellytyksenä on, että et tupakoi etkä käytä alkoholia luovuttamisen aikana, et ole koskaan käyttänyt huumeita eikä sinulla ole sukupuolitautia tai lääkitystä vaativaa sairautta.Meillä on joustava maidonkeräilyjärjestelmä. Saat äidinmaidon luovuttamista varten

ohjeet maidon keräämiseen

puhtaat pullot ja pakastusrasiat

sähkökäyttöisen rintapumpun korvausta vastaan (24,70 € /kk)Äidinmaidosta maksetaan 17 € / kg."Eli tuon mukaan lääkitystä vaativa astma estäisi luovutuksen. Kannattaa kuitenkin kysäistä vielä omasta sairaalan äidinmaitokeskuksesta, varsinkin jos lääkitys on tarpeen mukaan, eikä tasapainossa ole ollut ongelmia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat