Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kommentit (7)

Mulla oli itselläni virtsatulehduskierre pari vuotta sitten, ja oli kyllä tosi inhottavaa. Tosin en tiennyt, että siitä voi tulla näin vakavia seurauksia. Ja tiedän, että tällä palstalla tulee aina teilatuksi tästä, mutta mulla niin virtsatietulehdukset kuin hiivatulehduksetkin rauhoittuivat kun lopetin gynen kehotuksesta alapään karvojen poistamisen, alapään pesun muulla kuin pelkällä vedellä ja siirryin puuvilla-alkkareihin. (No siis tottakai sheivaan bikinirajat edelleen, ihan apinaksi en ole ajatellut ruveta...)

Hiivatulehdukset altistavat virtsatietulehduksille, nimittäin, ja virtsatietulehdus ei välttämättä pysy paikallisena vaan voi levitä munuaisiin. Eli mars lääkäriin heti jos epäilee virtsatietulehdusta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sen jälkeen kun sheivasin alapääni ekan kerran. Tuskin oli sattumaa, ikääkin jo yli 30, enkä edes ehtinyt seksiä harrastaa ennen kuin tulehdus iski...

jos olisin tuossa tilassa että jalat ja kädet puuttuu mut voitais lääkitä ja nukkuisin pois..oisin kuin pieni vauva ilamn apua en selviäis päivääkään..hirveää,ja kaikki vain lääkärien mokan takia..

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat