Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko tapettien poistaminen seinästä hankalaa?

Vierailija

Ostimme asunnon jossa joka ikisessä huoneessa aivan kamalat tapetit. Tarkoitus on repiä tapetti pois ja maalata.Millainen homma tiedossa? konsteja, miten tapetin saa helposti pois?

Kommentit (4)

Vierailija

ja paras apuväline oli kukkasuihkepullo. Sillä kostutettiin koko revittävä pinta-ala, odotettiin vartti ja toistettiin. Sitten taas odotettiin ja kaikki lähti ekalla repimisellä, tai ei se ollut edes repimstä, van ne vain vedettiin alas seinältä. Suosittelen.

Vierailija

postimerkin kokosina paloina lähti, vaikka kostutettiin ensin vedellä :( Jos on oikein hankalasta tapauksesta kyse, niin veden sekaan kannattaa sekoittaa erityistä tapetinpoistoainetta. Ja sitten "kaavitte" metallilastalla (samalla joilla levitetään esim. kittiä).

Vierailija

se kostuttaa tapetin nopeasti ja repiminen käy kuin leikki vain.ennen kostutettiin aina sienellä ja yritettiin tapetin poistoaineella jne.. mutta kaveri ehdotti tuota ja suosittelen muillekin!

Vierailija

niin pitäisi lähteä ihan repimällä, kostuttaa sienellä/rätillä ja repii liuskat pois,meillä oli vaneriseinään suoraan laitettu kerros ja sen päällä vielä muutama kerros, ei tod lähtenyt helpolla, sai ihan kynsin ja raapalla raapia pieniä paloja kerrallaan :/

Uusimmat

Suosituimmat