Minusta pahinta mitä ihmiselle voi tapahtua on puolison menettäminen!

Vierailija

Ei lapsen...

Sivut

Kommentit (58)

Vierailija

Voisiko kukaan paremmin narsismia kuvailla... Pahemmin kuin miehen kuolema koski se , että joku ei välittänytkään sinusta?Herää nainen, on PALJON ihmisiä jotka eivät välitä sinusta, eivät välitä sinusta vaikka tuntevat, eivätkä halua edes tuntea sinua kuntajuavat millainen sisimmältäsi olet!

Vierailija

kuka lohdutta sinua, kuka sinun jaksamistasi ajattelee kuka sinua nyt passaa ja palvoo. Olisihan se kamalaa jos totaalisesta itsekkyydestä joutuisi luopumaan ja miettimään jotain toista ihmistä tässä tapauksessa omaa lastaan.

Vierailija

Lainaus:

Ei lapsen...
ap on siis näitä läheisriippuvaisia.

Kyllä lapsen menttäminen on kaikista kamalampaa mitä voi vaan ihmiselle tapahtua. Siitä ei toivu koskaan.

Monet lesketkin menevät jopa uudelleen naimisiin.

Vierailija

jossain vaiheessa voi olla tärkeämpi kuin oma lapsi. Ajatus on täysin käsittämätön. Sama kuin sanoisi, että ei rakasta lastaan ja on ihan sama kuoleeko se vai ei. Täytyykö sitten lapsi todellakin hankkia jos se ei merkitse mitään?

Vierailija

paitsi olen nähnyt kuinka vaikeaa entiselle anopilleni oli oman pojan menettäminen. Eli olen menettänyt puolison. Torjutuksi tuleminen on kyllä minulle ollut elämässäni suurempi suru kuin miehen kuolema. Mieheni ei kuitenkaa halunnut erota minusta, eikä halunnut kuolla, niin vaan sattui. Paljon pahemmin koski se että joku valitsi olla pitämättä minusta.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat