Vierailija

.

Kommentit (14)

Iski ihan hysteerinen kohtaus ja paniikki kun kuvittelin niiden lasten hätää ja kauhua :( Ja tietenkin se ajatus, että entä jos oman lapsen tarhaan hyökkäisi joku.KAMALAA!Ja sinä joka vedät tähän kotihoito vs päivähoitokeskustelun OLET SAIRAS!!!!

Puukkomies hyökkäsi päiväkotiin

KOLME KUOLIBrysselin lähistöllä päiväkodissa kuoliaaksi puukotetut lapset olivat vauvoja, kertovat paikalliset viestimet.Ilmeisesti läheisessä psykiatrisessa hoitolaitoksessa asunut kolmekymppinen mies tunkeutui päiväkotiin Dendermondessa ja tappoi vauvojen lisäksi yhden päiväkodin työntekijän.Lehtitietojen mukaan mustalla ja valkoisella maalilla kasvonsa raidoittanut mies oli tullut aamukymmeneltä päiväkotiin repun kanssa, joka oli ollut täynnä teräaseita. Mies kertoi haluavansa kysyä jotain, mutta syöksyi sitten yhteen huoneista ja alkoi riehua veitsen kanssa.Ensitietojen mukaan kuolleita oli viisi, mutta paikalle saapunut Belgian sisäministeri Guido De Padt vahvisti uhreja olevan ensin kolme ja sittemin hän vähensi luvun vielä kahteen.Uhrien määrä nousi jälleen kolmeen, kun kriittisessä tilassa ollut lapsi menehtyi vammoihinsa.Belgialaisten tiedotusvälineiden mukaan haavoittuneita lapsia on toistakymmentä. Osa haavoittuneista on kriittisessä tilassa.Päiväkodissa oli tekohetkellä 18 lasta.Verilöylyn jälkeen mies pakeni paikalta polkupyörällä. Häntä jäljitettiin muun muassa helikopterien avulla. Tappaja saatiin kiinni varsin pian teon jälkeen. Hänen motiiveistaan ei ole tietoa.Veriteko tapahtui lähellä Dendermondea, Brysselistä 35 kilometriä luoteeseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutten lähtisi kouluampumisia tms. tähän liittämään, että olisi jokin väkivallan aika. Kylmä tilastofaktahan on, että aina on hulluja ollut ja nykypäivänä on murhat ja muut vähentyneet esim. sadan vuoden takaisesta.

päivähoidon hyvyydestä ylipäätään. Jos joku mielipuoli hyökkää pihaamme, kun leikin siellä omien lasteni kanssa, ei se todista mitään kotihoidon hyvyydestä tai huonoudesta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat