Vierailija

.

Sivut

Kommentit (37)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ovatko ne toisina aikoina toisin uskoneet nyt sitten kaikki helvetissä? Ja tänään, tällä sekunnilla voimassa oleva Raamatuntulkinta on takuuvarmasti se ainoa ja oikea tie taivaaseen? Miksei kirkko voi hyväksyä sitä asiaa että ajat muuttuu ja kirkon on muututtava mukana? Kirkko on aina tehnyt niin! Se on fakta, ja niin tulee jatkossakin tapahtumaan. Mutta joka ikinen sukupolvi kuvittelee että muutos päättyy heihin.

joskus elämä vaan menee niin, että avioliiton on parempi päättyä esim. väkivallan tai jonku riippuvuuden takia, tai pettämisen. Ei sen takia, että toinen onkin yhtäkkiä tylsä, ja aviopuoliso laitetaan sen takia kiertoon. kaikki me ollaan vajavaisia ja ansaitaan uusi tilaisuus. Kukaan meistä ei täytä yhtäkään 10:stä käskystä, mutta ne asettavat hyvät raamit elämälle ja osoittavat ihmisen pienuuden. Jatkuva parannus on tarpeen.

suostu kastamaan avojen lapsia. Se on mielestäni kummallsita, koska kastehan tarjoaa pelastuksen sakramentin lapselle, ei vanhemmilla ole mitään tekemistä asian kanssa, lapsella on siihen oikeus.

Lainaus:

Kertokaas uskikset, että MITÄ kauheaa tapahtuisi, jos uskovaiset lakkaisivat vaivaamasta päätään homojen ja lesbojen seksielämällä ja antaisivat näiden elää omaa elämäänsä?

Että mikä se hirveä seuraus olisi?
Tässä vaiheessa keskustelua nämä avarakatseisimmat voisivat ottaa rikan omasta silmästä pois ensin. Eli älkää niputtako uskiksia mihinkään suvaitsemattomaan nippuun!Suurin osa meistä uskiksista on ihan tavallisia ihmisiä, joilla ei ole mitään homoja vastaan. Itse eilen kyynelehdin hääohjelmaa katsoen, kun oli niin ihana tilaisuus ja naiset niin umpirakastuneita.Näitä mielipiteitä on kiinnostava lukea, mutta siinä vaiheessa, kun joku ääliö alkaa puhumaan että, "kun te uskovaiset teette sitä ja ajattelette tätä", niin näkyy punaista.Mutta ap:n kysymykseen, ei mitään vastaan, häät ovat aina ihania!

Minusta oli todelle hienoa, ihan tippalinsissä sitä katselin. Minusta on hyvä juttu tuo että pappi siunasi heidän liiton ja miten kaunis oli se seremonia, ehkäpä tämä ohjaa muitakin siihen. Ettei virallistamisen tarvitse olla juhlaton, se on juhlan paikka.

tekemään Jumalan sanaa vastaan. Eihän se ole mikään kristinusko enää, jos hyväksytään Raamatun vastaiset asiat ja annetaan ihmisten elää pellossa. Ajattele nyt, jos kirkko sallisi abortit, homot, lesbot, tappamisen, varastamisen, avoliitot, huoraamisen jne, lista on loputon. Ei se olisi enää kristinuskoa.

jos uskovaiset lakkaisivat vaivaamasta päätään homojen ja lesbojen seksielämällä ja antaisivat näiden elää omaa elämäänsä? Ja homoille ja lesboille taattaisiin samat ihmisoikeuden kuin muullekin väestölle. Tämä olisi oikeus ja kohtuus, koska homoudesta ei ole kenelläkään haittaa muualla kuin tiukkapipon päässä. Homous ei tee ihmisistä sen onnettomampaa tai onnellisempaa, eivätkä sateenkaariperheiden lapset ole sen onnettomampia tai kiusatumpia kuin muutkaan.Että mikä se hirveä seuraus olisi?

Lainaus:

Eihän se ole mikään kristinusko enää, jos hyväksytään Raamatun vastaiset asiat ja annetaan ihmisten elää pellossa. Ajattele nyt, jos kirkko sallisi abortit, homot, lesbot, tappamisen, varastamisen, avoliitot, huoraamisen jne, lista on loputon. Ei se olisi enää kristinuskoa.
Parisataa vuotta sitten kirkko ei sallinut avioeroja RAAMATUN PERUSTELLA. Nyt sallii. Ev. lut. ei siis enää ole kristinuskoa?

On hyvä, että Jumalan palvelija on löytänyt sanasta sen todellisen sisällön. Pääasia on rakkaus. Nämä ihmiset rakastavat toisiaan. Se riittää.Niin monet yrittävät vimmatusti uskoa, että Jumala on yhtä vajaamielinen ja suvaitsematon kuin he itse - oikeuttaakseen ihmisvihansa. "raamatussakin sanotaan, että nuo ovat minua huonompia ihmisiä, eikä niillä ole yhtälaisia oikeuksia minun kanssani". Huh, että vielä löytyy kapeakatseisuutta ja sydämen kylmyyttä.Jumala on hyvä ja lempeä ja hänen silmissään kaikki rakkaus on kaunista ja pyhää. Raamatussa on paljon hyvää, mutta pitää myös muistaa, että sen ovat kirjoittaneet ihmiset kauan sitten ja sitä on editoitu runsaasti. Sitä ei voi suoraan soveltaa nykyaikaan - pitää lukea aikojen läpi ja rivien välistä. Kristinuskon tärkein sanoma on lähimmäisenrakkaus.MInäkin olin ohjelmasta liikuttunut. Olisipa minun heteroliittoni yhtä vahvalla pohjalla. Tästä parista olisi monilla paljon opittavaa.

Lainaus:

mitä sitten pitäisi hyväksyä seuraavaksi. Joku haluaa mennä naimisiin koiransa kanssa?
Pitäisikö ihmisen oikeus sananvapauteen kieltää sillä perusteella että kohta äänioikeus annetaan eläimillekin?

Pitäisikö orjuus hyväksyä sillä perusteella että kohta kotieläimetkin pitää päästää vapaaksi?

Esimerkkejä voisi keksiä loputtomiin.Eläin ei ole ihmisen kanssa tasavertainen sopimuskumppani. Piste. Unohtakaa nyt jo tsiisus sentään tuon typeryyden hokeminen.

Lainaus:

Ehkä on toivoa ettei luterilainen kirkko ole parinkymmenen vuoden päästä harvojen harrastus - sitten kun mummoista on aika jättänyt.
Sitten se on hullujen ja pervojen harrastus:( Siinäpä hieno tulevaisuuden kuva:(

Hieno juttu!Juuri tämän vallalla olevan ahdasmielisyyden takia, koskien mm.naispappeutta ja homo/lesboparien siunaamista erosin kirkosta. En halua olla mukana niin suvaitsemattomassa instituutiossa.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat