Mitä mieltä siitä, että pappi siunasi meidän häät ohjelman lesboparin?

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (37)

Vierailija

Ehkä on toivoa ettei luterilainen kirkko ole parinkymmenen vuoden päästä harvojen harrastus - sitten kun mummoista on aika jättänyt.

Vierailija

Ovatko ne toisina aikoina toisin uskoneet nyt sitten kaikki helvetissä? Ja tänään, tällä sekunnilla voimassa oleva Raamatuntulkinta on takuuvarmasti se ainoa ja oikea tie taivaaseen? Miksei kirkko voi hyväksyä sitä asiaa että ajat muuttuu ja kirkon on muututtava mukana? Kirkko on aina tehnyt niin! Se on fakta, ja niin tulee jatkossakin tapahtumaan. Mutta joka ikinen sukupolvi kuvittelee että muutos päättyy heihin.

Vierailija

joskus elämä vaan menee niin, että avioliiton on parempi päättyä esim. väkivallan tai jonku riippuvuuden takia, tai pettämisen. Ei sen takia, että toinen onkin yhtäkkiä tylsä, ja aviopuoliso laitetaan sen takia kiertoon. kaikki me ollaan vajavaisia ja ansaitaan uusi tilaisuus. Kukaan meistä ei täytä yhtäkään 10:stä käskystä, mutta ne asettavat hyvät raamit elämälle ja osoittavat ihmisen pienuuden. Jatkuva parannus on tarpeen.

Vierailija

suostu kastamaan avojen lapsia. Se on mielestäni kummallsita, koska kastehan tarjoaa pelastuksen sakramentin lapselle, ei vanhemmilla ole mitään tekemistä asian kanssa, lapsella on siihen oikeus.

Vierailija

Lainaus:

Kertokaas uskikset, että MITÄ kauheaa tapahtuisi, jos uskovaiset lakkaisivat vaivaamasta päätään homojen ja lesbojen seksielämällä ja antaisivat näiden elää omaa elämäänsä?

Että mikä se hirveä seuraus olisi?
Tässä vaiheessa keskustelua nämä avarakatseisimmat voisivat ottaa rikan omasta silmästä pois ensin. Eli älkää niputtako uskiksia mihinkään suvaitsemattomaan nippuun!Suurin osa meistä uskiksista on ihan tavallisia ihmisiä, joilla ei ole mitään homoja vastaan. Itse eilen kyynelehdin hääohjelmaa katsoen, kun oli niin ihana tilaisuus ja naiset niin umpirakastuneita.Näitä mielipiteitä on kiinnostava lukea, mutta siinä vaiheessa, kun joku ääliö alkaa puhumaan että, "kun te uskovaiset teette sitä ja ajattelette tätä", niin näkyy punaista.Mutta ap:n kysymykseen, ei mitään vastaan, häät ovat aina ihania!

Vierailija

oikein vatsaa väänsi kun katselin sitä "paria"! Uskomatonta että pappi siunasi heidät, kyllä ei kirkkokaan ole enää entisensä:(

Vierailija

Minusta oli todelle hienoa, ihan tippalinsissä sitä katselin. Minusta on hyvä juttu tuo että pappi siunasi heidän liiton ja miten kaunis oli se seremonia, ehkäpä tämä ohjaa muitakin siihen. Ettei virallistamisen tarvitse olla juhlaton, se on juhlan paikka.

Vierailija

tekemään Jumalan sanaa vastaan. Eihän se ole mikään kristinusko enää, jos hyväksytään Raamatun vastaiset asiat ja annetaan ihmisten elää pellossa. Ajattele nyt, jos kirkko sallisi abortit, homot, lesbot, tappamisen, varastamisen, avoliitot, huoraamisen jne, lista on loputon. Ei se olisi enää kristinuskoa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat